Fairmont Quasar İstanbul

Fairmont Quasar İstanbul

Otel Rehberi 5 Yıldızlı Oteller Fairmont Quasar İstanbul

Adres: Mecidiyeköy, Büyükdere Cd. No:76 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 11, 2017

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk oteli İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Misafirlerini şehrin en merkezi noktasında eşsiz bir deneyime davet eden Fairmont Quasar, İstanbulluların yeni cazibe noktalarından biri olmayı hedefliyor.

New York’daki meşhur The Plaza’dan Londra’nın ikonik oteli The Savoy’a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin “anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul’un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy’de, Türkiye’deki ilk otelini açıyor.

16 Ocak Pazartesi günü kapılarını açacak olan Fairmont Quasar İstanbul, çağdaş mimarisi, son teknoloji ile döşenmiş odaları ve kişiselleştirilmiş hizmetlerinin yanı sıra, restoran ve barları, Willow Stream Spa’sı ile İstanbulluları unutulmaz bir deneyimine davet ediyor.

Fairmont Quasar İstanbul, 25’i süit, 209 lüks odaya ve 64 Fairmont Rezidans’a sahip. Otelin dizaynı, Amerikalı tasarım firması Wilson Associates tarafından, otelin bulunduğu bölgeyi yansıtan yerel unsurlarla kent kültürünün uyumu göz önünde bulundurularak oluşturuldu. Misafirlere şehrin karmaşasından bir adımda uzaklaşma imkanı veren konforlu, geniş süitlerin balkonlarından tarihi yarımada, Prens Adaları, Boğaz ve Marmara Denizi ile Haliç manzaraları izlenebiliyor. Fairmont Quasar İstanbul, global markasının tüm dünyada ilke edindiği “yerel ile bağlantılı olma” prensibinden yola çıkarak, konuklarına “İstanbulluların İstanbul’unu” yaşatmak için, hem lokasyon ve manzarası hem de özel concierge hizmetleri ve yerel turlar ile fark yaratacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT