Benimle Evlenir misin?

Sinema Film Arşivi Benimle Evlenir misin?
Benimle Evlenir misin?

Orjinal Adı: 27 Dresses

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Anne Fletcher

Film Türü: Romantik Komedi

Senaryo: Aline Brosh McKenna
Görüntü Yönetmeni: Peter James
Müzik: Randy Edelman
Yapımcı: Gary Barder, Roger Birnbaum
Yapım: ABD 2007
Oyuncular: Katherine Heigl, James Marsden
Dağıtım: Özen Film

Fragman Adresi: http://www.27dressesthemovie.com/

Orjinal Sitesi: http://www.27dressesthemovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 29 Şubat 2008

Katıldığı düğünlerde bir türlü nedimelikten gelinliğe terfi etmeyi başaramamış genç bir kadını canlandıran Katherine Heigl, en son adını Judd Apatow ile beraber oynadığı “Knocked Up” ve “Grey’s Anatomy” dizisindeki rolü ile aldığı Emmy® ödülüyle duyurmuştu. Şeytan Marka Giyer’in senaristinin elinden çıkan bu film, Jane’I, yani filmin idealist, romantik ve kendinden çok başkalarını düşünen karakterini merkez alarak hikayesini anlatıyor. Uzun soluklu bir gelin nedimeliği kariyerini sürdürmeye karar vermiş gibi duran Jane’in kendi mutlu sonu her ne kadar pek ufukta gözükmemekteyse de, gizliden gizliye aşık olduğu patronunun kalbi, kız kardeşi tarafından çalınınca, Jane de bu nedimelik kariyerinin bir yerlerinde hata yapmış olabileceğini düşünerek, herşeyi, tekrar gözden geçirir.

Jane her zaman için çevresindeki kişilere çok iyi davranan ve onların mutluluğunu önemseyen bir insan olmuştur. Ama bu özenin küçük bir kısmını bile kendine göstermemektedir. Bütün yaşamı insanları mutlu edebilmek üzerine kurulu olan Jane, gardrobunda duran yirmiyedi tane nedime elbisesi ile bunu kolayca kanıtlayabilecek durumdadır. Önemli akşamlardan birinde Jane, Manhattan ve Brooklyn arasındaki farklı düğün organizasyonları arasında mekik dokuyup nedimelik kariyerini yüzünün akıyla kotarırken, bu düğün bağımlısının yeteneği gazetesinde gelinler hakkında yazı yazan gazeteci Kevin’ın gözüne takılır.

Jane, Kevin’ın kuşkucu mantığının kendisinin değer verdiği hemen hemen her şeyin (yani düğünlerin) mantığının karşısında olduğunu farkeder. Jane’in bir zamanlar mükemmelen düzenlenmiş hayatını daha da karmaşıklaştıracak bir adım, kendi kız kardeşi Tess (Malin Akerman) tarafından atılır. Tess, Jane’in patronu olan George’un kalbini anında çalar. Tess, her zaman yardımsever olan ablasına planlanması gereken bir düğün daha çıkartır: Kendisi ve George’un düğünü. Fakat Jane’in George’a karşı olan duyguları onu sarsıcı aydınlanmalara ve belki de yeni bir hayatın başlangıcına sebep olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT