Beyza`nın Kadınları

Sinema Film Arşivi Beyza`nın Kadınları
Beyza`nın Kadınları

Orjinal Adı: Beyza`nın Kadınları

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Mustafa Altıoklar

Film Türü: Polisiye

Film Süresi: 137 dakika

Oyuncular: Tamer Karadağlı, Levent Üzümcü, Demet Evgar, Mine Çayıroğlu, Salih Güney, Arda Kural, Engin Hepileri, Berrak Tüzünataç
Yapım: 2005 Türkiye
Dağıtımcı: UIP

Orjinal Sitesi: http://www.beyzaninkadinlari.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 17 Mart 2006

Konusuyla, oyuncularıyla, çekim teknikleriyle Türk sinemasında birçok ilke imza atacak Beyza`nın Kadınları filminin konusu şöyle: Hayatında her şeyin yolunda gittiğini düşünen, psikiyatr kocası Doruk’a aşkla bağlı Beyza Türker’in hayatı, yaşamaya başladığı tuhaf bilinç kayıplarıyla altüst olur. Bu arada İstanbul’un çeşitli semtlerinde bulunan kesilmiş bacaklar yüzünden şehri seri katil korkusu sararken, cinayetleri araştıran komiser Okan yeni iş ortağı Doruk Türker ile tanışır. Eğitimini Amerika’da almış olan Doruk Türker bu davada seri cinayet uzmanı olarak görev almıştır. Komiser Okan ve Doruk seri katili ararken, Beyza da hatırlayamadığı kayıp zamanlarının peşine düşer. Polis katilin peşindeyken Beyza da kendi gerçeğiyle yüzleşir: Öldürülen kurbanlarla arasında kendisinin bile çözemediği bir ilişki bulunmaktadır.

Beyza’nın Kadınları, bir yandan giderek derinleşen bir seri katil bulmacası, diğer yandan kişilik bölünmesi yaşayan bir kadının kendisi ve geçmişiyle yüzleşmesi üzerine kurulu.
Beyza ve Okan ayrı ayrı iz sürerken, hikayenin derininde en büyük günahlardan biriyle, bir insanlık suçuyla karşı karşıya gelecekler.

Hermes Film, Altıoklar Film Prodüksiyon ve Key Productions’ın ortak yapımı olan Beyza’nın Kadınları seyirciyi zekice kurgulanmış bir bulmacayı çözmeye çağırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT