Hırsız

Hırsız

Orjinal Adı: Breaking and Entering

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Anthony Minghella

Film Türü: Dram

Senaryo: Anthony Minghella
Görüntü Yönetmeni: Benoit Delhomme
Müzik: Karl Hyde, Rick Smith, Gabriel Yared
Oyuncular: Jude Law, Vera Farmiga, Juliette Binoche, Martin Freeman, Ray Winstone
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: UIP Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/weinstein/breakingandentering/

Orjinal Sitesi: http://www.bvimovies.com/breakingandentering/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 9 Şubat 2007

“The English Patient – İngiliz Hasta” ve “Cold Mountain – Soğuk Dağ” adlı filmleri 10 dalda Oscar kazanan yönetmeni Anthony Minghella’dan çağdaş Londra’daki kentsel dönüşüm projesinin sonuçlarına dürüst bir bakış “BREAKING AND ENTERING-HIRSIZ”

Anthony Minghella’nın yönettiği “Breaking and Entering”, Londra’nın değişen kültür ve coğrafyasında gelişen kriminal ve duygusal soygunlar serisinin öyküsünü anlatır.
Will (Jude Law) ile arkadaşı Sandy (Martin Freeman), Avrupa’nın en hızlı gelişip büyüyen kentsel gelişim bölgesi kabul edilen Londra’nın King’s Cross semtinde kurdukları peyzaj mimarlığı firmasını başarıyla yönetmektedirler. Adeta sanat harikası olan ofis, çevredeki hırsız çetelerinin ilgi odağı haline geldiği için tekrar tekrar soygunlar meydana gelir.

Yeni bir soygun daha meydana gelince Will daha fazla dayanamaz ve genç hırsızlardan birisi olan Miro’nun (Rafi Gavron) peşine takılarak Bosna göçmeni annesi Amira (Juliette Binoche) beraber yaşadığı apartman dairesine kadar takip eder. Öte yandan Will kendi evinde güzel kız arkadaşı Liv (Robin Wright Penn) ile birlikte yaşamaktadır. Sevgilisinin 13 yaşında Bea (Poppy Roger) adlı sorunlu bir kızı vardır ve zamanının çoğunu kızına ayırmaktadır.

Will kısa sürede Amira ile arkadaş olur. Asıl isteği hırsızlık olayının perde arkasını araştırmaktır. Ancak ikisi arasındaki dostluk bir süre sonra beklenmedik dönüşümlere sahne olur. Will’in ofisini oğlunun soyduğunu öğrenen Amira, Will’in bu ilişkideki gerçek niyetlerine kuşkuyla yaklaşmaya başlar. Korkuya kapıldığı için de oğlunu korumak amacıyla Will’e şantaj yapar. Özel hayatı zaten krizli olan Will, kendi kişiliğinin ve Londra kentinin vahşi yanlarını keşfedeceği tutku dolu bir yolculuğa odaklanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT