Casanova

Casanova

Orjinal Adı: Casanova

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Lasse Hallström

Film Türü: Macera

Film Süresi: 108

Senaryo: Jeffrey Hatcher, Kimberly Simi
Görüntü Yönetmeni: Oliver Stapleton
Müzik: Alexandre Desplat
Oyuncular: Heath Ledger, Sienna Miller, Jeremy Irons, Lena Olin, Charlie Cox, Natalie Dormer
Yapım: 2005 İngiltere, ABD
Dağıtımcı: UIP

Orjinal Sitesi: http://casanova.movies.go.com/main.html

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 31 Mart 2006

Çiçekten çiçeğe konmaya alışkındı... Uçarıydı... Aşk skandallarıyla ünlü karşı konulmaz erkek Casanova günaha davetine bu kez olumlu cevap alamayacaktı... Dünyanın en büyük aşığının, en çapkın ve en cazip erkeğinin bile fethedemeyeceği kalpler vardı...

1700’lü yıllarda Venedik...Baş karakterlerimiz çok çekici bir erkekle büyüleyici bir kadındır. Biri, yaşadığı aşk oyunlarıyla çağlar boyu aşıklara ilham kaynağı olmayı başarmış efsanevi maceraperest... Diğeri ise kendisine hem katıksız sadakati, hem de tutkuyu aynı anda sunabilecek benzersiz erkeği arayan ve o güne kadar bu konuda çok ama çok hayal kırıklığına uğrayan döneminin/ zamanının yetenekli yazarları arasında yer alan bir kadın... Giacomo Casanova (Heath Ledger: Naomi Watts’ın eski sevgilisi ve Ned Kelly filmindeki rol arkadaşı), Francesca Bruni ‘yi (Sienna Miller: Jude Law’ın sevgilisi ve “Alfie”deki rol arkadaşı) keşfettiğinde, hayatında ilk kez Casanova’nın kadınların karşı koyamadığı efsanevi cazibesini reddetme cesaretini gösteren bu kadına çılgınca aşık olur ve onun hayallerindeki romantik adam olmak için bütün yeteneklerini seferber eder. Casanova’nın bile fethedemediği kaleler vardır…Öte yandan Katolik Kilisesi temsilcilerini tarihin en büyük günahkarı Casanova’yı ele geçirmekle görevlendirmiştir.Casanova, avcılarının tuzağına eğer düşerse en dipsiz zindanlarda çürümeye terk edilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT