Kötü Ruh

Kötü Ruh

Orjinal Adı: Evil Dead

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Fede Alvarez

Film Türü: Korku

Film Süresi: 91 dk

Senaryo: Rodolfo Sayagues, Sam Raimi, Fede Alvarez.
Yapımcı: Sam Raimi, Bruce Campbell.
Oyuncular: Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas, Elizabeth Blackmore, Sian Davis.
Dağıtım: Warner Bros.

Orjinal Sitesi: http://www.evildead-movie.com/

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Belirsiz..

Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2013

Sam Raimi’nin 1981 yapımı kült olmuş hit korku filmi The Evil Dead’in sabırsızlıkla beklenen yeni uyarlaması “Evil Dead/Kötü Ruh”ta, bir ormanın uzak bir köşesindeki kulübe, 20’li yaşlarındaki bir arkadaş grubunun eski bir iblisi uyandırmasıyla kan gölüne döner. Genç ve yeni bir oyuncu kadrosu barındıran “Evil Dead/Kötü Ruh” ünlü orijinalinin tüm heyecanı ve keyifli dehşetini bir dizi şok eden yeni sürprizlerle birleştiren, izleyenin kanını donduracak bir film.

Yaşadığı kayıp ve bağımlılık yüzünden hayatı altüst olmuş genç bir kadın olan Mia (Jane Levy) zorlukları atlatmasına yardım etmeleri için ağabeyi David (Shiloh Fernandez) ve onun kız arkadaşı Natalie (Elizabeth Blackmore) ile çocukluk arkadaşları Olivia (Jessica Lucas) ve Eric’ten (Lou Taylor Pucci) kendisiyle birlikte aileden kalma rüstik kulübeye gitmelerini ister. Mia oraya vardıklarında, arkadaşlarının önünde törenle son zulasını da yok ederek, bir daha uyuşturucu kullanmamaya yemin eder.

İçeri girdiklerinde ise, terk edilmiş kulübeye birilerinin izinsiz girmiş olduğunu anlarlar. Kiler içleri doldurulmuş düzinelerce hayvanla çevrelenmiş, iğrenç bir mabede dönüştürülmüştür. Eric orada bulduğu eski bir kitaptan çok etkilenir. Kitabın gizemli içeriğine kendini kaptıran genç adam ondan bölümleri yüksek sesle okurken yaratmak üzere olduğu dehşet verici sonuçlardan tamamen habersizdir.

Mia uyuşturucu krizinin gitgide kötüleşmesi yüzünden dağılmaya başlar ve oradan kaçmaya çalışır; ancak gördüğü korkunç bir imgelem yüzünden geri döner. Kulübedeki davranışları o kadar şiddetli bir hâl alır ki arkadaşları onu bağlamak zorunda kalırlar. Dışarıda kopan tehlikeli fırtına yüzünden kulübede mahsur kalan gençler, sırayla birbirlerine cephe almaya başlarlar. Saldırganlıklarının şiddeti an be an artarken, David’in hayal bile edilemeyecek bir seçim yapması gerekir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

çok süper
vay korku vahşet korkarım işalllah
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT