‘Bir Genç Kızın Gizli Defteri’ !f İstanbul’da Açılıyor!

‘Bir Genç Kızın Gizli Defteri’ !f İstanbul’da Açılıyor!

Sinema Sinema Haberleri ‘Bir Genç Kızın Gizli Defteri’ !f İstanbul’da Açılıyor!

Yılın en iyileri listesinin vazgeçilmez filmlerinden “Bir Genç Kızın Gizli Defteri”, Türkiye galasını !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde yapıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 5, 2016

Yılın en iyileri listesinin vazgeçilmez filmlerinden “Bir Genç Kızın Gizli Defteri”, Türkiye galasını !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde yapıyor! 15 yaşındaki Minnie adlı genç bir kadının eğlenceli ve sıradışı büyüme hikâyesini anlatan film, özellikle başroldeki Bel Powley’nin Oscar’a koşan performansıyla çok konuşuluyor.

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nden gala sürprizleri gelmeye devam ediyor. Dünya prömiyerini yaptığı Sundance’te Görüntü Yönetmeni Ödülü kazanan, Berlin’in Generation bölümünde “En İyi Film” seçilen ve en son, bağımsız sinemanın en önemli ödüllerinden Gotham’da Bel Powley’e En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren “Diary of a Teenage Girl/Bir Genç Kızın Gizli Defteri”, Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da gösterilecek.

Marielle Heller’ın ilk kez kamera arkasına geçtiği ve Phoebe Gloeckner’in aynı adlı çizgi romanından uyarladığı “Bir Genç Kızın Gizli Defteri”, 1970'li yıllar San Francisco’sunda yaşayan 15 yaşındaki Minnie adlı genç bir kadının cinselliğe dair hislerini ve düşüncelerini anlatıyor. Özellikle başroldeki Bel Powley’nin Oscar’a hızlı adımlarla koşan perfomansıyla çok konuşulan film ayrıca, True Blood’ın Eric’i olarak tanıdığımız Alexander Skarsgård ve Hollywood’un yükselen isimlerinden Kristen Wiig’i de bir araya getiriyor.

The Guardian’ın “Eğlenceli, ilham verici ve olabildiğince kendinden emin”, Indiewire’ın “Samimi, dokunaklı ve çok eğlenceli” sözleriyle övdüğü “Bir Genç Kızın Gizli Defteri”, The New York Times, The Hollywood Reporter, Indiewire gibi pek çok saygın yayın tarafından da “2015’in En İyi Filmleri” arasında gösterildi.

!f İstanbul Şubat’ta
İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT