Çocuklar Cinecity’de Maceradan Maceraya Koşuyor

Çocuklar Cinecity’de Maceradan Maceraya Koşuyor

Sinema Sinema Haberleri Çocuklar Cinecity’de Maceradan Maceraya Koşuyor

Animasyon filmleri Pepee ve Moana ile çocuklar sömestr tatilinin keyfini çıkarıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 19, 2017

Çocukların heyecanla beklediği sömestr tatili ile birlikte animasyon filmleri birbiri ardına vizyona giriyor. Sıcak hava balonuyla Türkiye semalarında kaybolan Pepee’nin Nemrut’tan Göbeklitepe’ye uzanan yolculuğu ve denizci atalarının binlerce yıllık sırrını keşfe çıkan cesur kaşif Moana’nın hikayesi, Cinecity’de macerasever çocuklarla buluşuyor.

Çocuklara küçük yaşlardan itibaren sinemayı sevdiren Cinecity’de, okulların sömestr tatiline girdiği 20 Ocak günü iki animasyon filmi vizyona giriyor. Pepee: Birlik Zamanı filmiyle sadece çocuklar değil, Pepee ile büyüyenler de sinemaya davet ediliyor. Güney Pasifik sularında yelken açan Moana ise, çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirmek isteyen büyükleri de maceraya çağırıyor.

Pepee: Birlik Zamanı ile Türkiye’nin güzellikleri keşfediliyor
Çocukların sevgilisi Pepee, dedesinin laboratuvarında ürettiği teknolojik sıcak hava balonuyla Türkiye semalarında kayboluyor. Bu uçan teknolojik balon Pepee'yi önce Adıyaman-Nemrut, Urfa-Göbeklitepe ve en son Kapadokya'ya götürüyor. Pepee başına gelen onca işten sıyrılıp evine geri dönebilecek midir? Acaba gerçeği bulabilecek midir? En önemlisi sevginin ve bir olmanın ne kadar önemli ve değerli olduğunu anlayabilecek midir?

Moana ile maceraya yelken açılıyor
Türkçe dublajlı olarak çocuklarla buluşan Moana’nın konusu ise şöyle: Üç bin yıl önce dünyanın en büyük denizcileri engin Güney Pasifik suları boyunca seferler düzenlerken okyanusun birçok adasını keşfeder. Sonrasında bin yıl boyunca birdenbire duran seferlerin sırrı bugün hala çözülememiştir. Cesur Moana, kendini usta bir kaşif olarak kanıtlamak ve atalarının yarım kalan arayışını tamamlamak için cüretkar bir yolculuğa yelken açar.

Deniz Cinecity Kipa, Pepee: Birlik Zamanı ve Moana; Deniz Cinecity Olivium ise Moana filmiyle, 20 Ocak’tan itibaren tatilin keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

Deniz Cinecity Kipa: 0232 386 58 88
Deniz Cinecity Olivium: 0212 546 96 96

Cinecity hakkında:
Alarko Turizm Grubu, Hillside Leisure altında faaliyetini sürdüren Cinecity Sinemaları, sinema kavramına yenilikçi bir anlayışla yaklaşmaktadır. Sinema sektöründeki trendlere yön veren bir işletmecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Cinecity Sinemaları, bünyesinde bulundurduğu tanınmış restoran ve kafeler ile bütünsel bir deneyim sunmaktadır. Cinecity Sinemaları, 1993 yılından bu yana Hillside Etiler’de 3, Zeytinburnu Olivium Outlet Center’da 6 ve İzmir Kipa Alışveriş Merkezi’nde 11 olmak üzere toplam 20 salonda hizmet vermektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT