Geçmişteki Sır İtalya’da En İyi 5’te Yılın İddialı Filmi Napoli’de Finalde

Geçmişteki Sır İtalya’da En İyi 5’te Yılın İddialı Filmi Napoli’de Finalde

Sinema Sinema Haberleri Geçmişteki Sır İtalya’da En İyi 5’te Yılın İddialı Filmi Napoli’de Finalde

Yılın iddialı filmleri arasına girecek olan ‘Geçmişteki Sır (Secret From The Past)’ filmi festival yolculuğuna İtalya’da düzenlenen Napoli Film Festivali ile başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 4, 2017

Bosna Hersek’te 1992 – 1995 yaşanan savaş nedeniyle etkisi günümüze taşınan hüzünlü bir hikayeyi konu alan ‘Geçmişteki Sır (Secret From The Past)’, Napoli Film Festivali’n de ön jüri seçmelerinde En İyi 5 Film arasına seçildi. Yılın iddialı filmleri arasına girecek olan ‘Geçmişteki Sır (Secret From The Past)’ filmi festival yolculuğuna İtalya’da düzenlenen Napoli Film Festivali ile başladı. Yapımcılığını Bor Yapım’ın üstlendiği film, yarışacağı ilk festivalde en iyi beş film kategorisinde yer alacak. Çekimleri İstanbul ve Saray Bosna’da gerçekleşen ’Geçmişteki Sır’ın başrolünde Serkan Şenalp, Natasa Petrovic, Emir Hadzıhafızbegovic bulunurken Ufuk Bayraktar, Haluk Piyes, Meral Çetinkaya, Arif Erkin, Suzan Kardeş, Haldun Boysan, Sabriye Kara, Mine Teber gibi Türk filmlerinin usta oyuncularının yanı sıra Maja Juric, Amila Terzimehic gibi yurtdışında adından söz ettiren oyuncular da yer alıyor. Bütçesi 1 milyon avro civarında olan film, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Hava Yolları ve Bosna Kültür Bakanlığı tarafından destekleniyor.

GEÇMİŞTEKİ SIR
Yapımcı: Bor Yapım & Scena Amira Kudumovic
Yönetmen: Raşit Görgülü
Tür: Dram
Konu: Fotoğrafçılık yapan ve ailesiyle yaşayan Ali (Serkan Şenalp), geçirdiği genetik bir rahatsızlık sonucunda kendini Bosna Hersek’te, sıra dışı ve hüzünlü bir hikayenin içinde bulur. Bosna’yı hiç bilmeyen Ali ,geçmişine dair izleri arayacaktır. Bosna’da yaşamını sürdüren Hana (Natasa Petrovic) Ali’yi bu yolculuğunda hiç yalnız bırakmayacaktır…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT