Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nin Geleneksel Onur Ödülü

Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nin Geleneksel Onur Ödülü

Sinema Sinema Haberleri Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nin Geleneksel Onur Ödülü

İstanbul Uluslararası Film Festivali’nin geleneksel Onur Ödülü ve geçtiğimiz yıldan bu yana kültür, sanat ve sinemaya katkılarıyla fark yaratanlara sunulan TÜRSAK Kültüre ve Sanata Yüksek Katkı Ödülleri, Festivalin 20. Yıl Kutlaması’nda sahiplerine sunulacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 29, 2017

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından bu yıl 1-7 Aralık 2017 tarihlerinde 20. kez gerçekleştirilecek olan Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nin geleneksel Onur Ödülü ve geçtiğimiz yıldan bu yana kültür, sanat ve sinemaya katkılarıyla fark yaratanlara sunulan TÜRSAK Kültüre ve Sanata Yüksek Katkı Ödülleri, Festivalin 20. Yıl Kutlaması’nda sahiplerine sunulacak.

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı’nın (TÜRSAK) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleştireceği 20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nin geleneksel onur ödülleri 4 Aralık akşamı gerçekleşecek 20. yaş kutlamasında sahiplerini bulacak.

20.Randevu İstanbul’un geleneksel Onur Ödülü Işık Saçan Apollon bu yıl sinemamızın değerli yapımcı ve yönetmeni Necip Sarıcı’ya takdim edilecek.Yeşilçam’ın mutfağında, ses mühendisliğinden yapımcılığa kadar her aşamasında büyük hizmetleri olan, bir sinema emekçisi ve sevdalısı Sarıcı’nın yapımcılığını üstlendiği bir klasik, Metin Erksan’ın filmi “Kuyu” bu vesileyle, filmin yapımcısı Necip Sarıcı ve filmin oyuncularından Demir Karahan'ın da katılımıyla bir kez daha festival kapsamında seyirciyle buluşacak.

TÜRSAK Vakfı’nın kültüre ve sanata katkılarıyla fark yaratan isimleri onurlandırmak amacıyla geçen yıl hayata geçirdiği TÜRSAK Kültüre ve Sanata Yüksek Katkı Ödülü’nün bu yılki sahipleri kültür ve sanata destekleri, katkıları ve varlıklarıyla kültür hayatımızda değişim yaratan, kültürün ve sanatın gelişmesi, yaygınlaşması, geniş kitlelerle buluşarak toplumsal hayatımıza nüfuz etmesinde büyük katkıları bulunan Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Gazeteci, Yazar Doğan Hızlan’a takdim ediliyor.

20. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali Onur Ödülü ve TÜRSAK Kültüre ve Sanata Yüksek Katkı Ödülleri 4 Aralık Pazartesi akşamı Soho House Istanbul Big Room’da düzenlenecek olan tören ile sahiplerine sunulacak. Festivalin destekçilerinden Soho House İstanbul’un katkılarıyla düzenlenen gecede ayrıca Randevu İstanbul’un “20. Yıl Kutlaması” gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT