Uluslararası İpekyolu Film Festivali İçin Başvurular Başladı!

Uluslararası İpekyolu Film Festivali İçin Başvurular Başladı!

Sinema Sinema Haberleri Uluslararası İpekyolu Film Festivali İçin Başvurular Başladı!

İpekyolu Ülkelerinin katılacağı Uluslararası İpekyolu Kısa Film yarışmasında en iyi kısa film, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödül veriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 13, 2017

2013 yılında ‘Yarının Sineması İçin’ sloganıyla yola çıkan Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) ve Sinema Akademi Derneği tarafından düzenlenen SETEM Akademi B.A.K (Belgesel, Animasyon, Kısa Film) ve Uluslararası İpekyolu Film Festivalinin beşincisi için start verildi.

Belgesel Film, Animasyon ve Kısa Film kategorilerinde sektör profesyonellerinden oluşan jüri dereceye giren filmleri belirliyor.

Belgesel film kategorisinde; en iyi belgesel film, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi senaryo, en iyi kurgu dallarında ödül veriliyor.

Animasyon film kategorisinde; en iyi animasyon film, en iyi yönetmen, en iyi senaryo ve en iyi animatör özel ödülü veriliyor.

Kısa film kategorisinde ; en iyi kısa film, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödül veriliyor.

Jüri Özel Ödülü ise katılımcı tüm filmler arasından, ön elemeyi geçme şartı aranmaksızın veriliyor.

Uluslararası İpek Yolu Film Festivali
Bu yıl 5. SETEM Akademi B.A.K (Belgesel, animasyon, Kısa Film) ve Uluslararası İpekyolu Film Festivali kapsamında üçüncü kez uluslararası bölüm gerçekleşiyor! İpekyolu Ülkelerinin katılacağı Uluslararası İpekyolu Kısa Film yarışmasında en iyi kısa film, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kurgu, en iyi senaryo dallarında ödül veriliyor.

Başvuru takvimi;
Başvurular 11Eylül 2017 tarihinde başlayacak olup 11 Kasım 2017 tarihinde sona erecek
Başvurular için ayrıntılı bilgi www.setemakademi.com adresinden alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT