Dev Avcısı Jack

Sinema Film Arşivi Dev Avcısı Jack
Dev Avcısı Jack

Orjinal Adı: Jack The Giant Slayer

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Bryan Singer

Film Türü: Fantastik, Aksiyon, 3D

Film Süresi: 114 dk

Senaryo: Darren Lemke, Christopher McQuarrie.
Yapımcı: David Dobkin, Ori Marmur.
Görüntü Yönetmeni: Newton Thomas Sigel.
Oyuncular: Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Bill Nighy.
Dağıtım:Warner Bros.

Orjinal Sitesi: http://www.devavcisijack.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Dev Avcısı Jack

Vizyon Tarihi: 22 Mart 2013

Genç bir çiftlik işçisinin bizim dünyamızla korkutucu bir dev ırkının dünyası arasında bir geçit açmasıyla çok eski bir savaş yeniden alevlenir.

Uzun zaman önce ortadan yok olmuş devler, asırlar sonra ilk kez dünya üzerinde serbest kalınca, bir zamanlar kaybettikleri toprakları geri alma mücadelesine girişirler. Böylece, kendilerini durdurmak isteyen genç Jack’i (Nicholas Hoult) hayatının savaşına sürüklerler. Bir Krallık, bu Krallığın halkı ve cesur bir prensesin kalbi uğruna savaşan Jack, sadece efsanelerde var olduğunu sandığı durdurulamaz savaşçılarla karşı karşıya gelir… ve böylece kendisi de bir efsane olma şansını yakalar.

Aksiyon-macera türündeki 3 boyutlu “Jack the Giant Slayer/Dev Avcısı Jack” ünlü sinemacı Bryan Singer’ın imzasını taşıyor. Nicholas Hoult’un Jack rolünü üstlendiği filmde, Prenses İsabelle’i Eleanor Tomlinson, düzenbaz Roderick’i Stanley Tucci, İsabelle’in zor durumdaki babası Kral Brahmwell’i Ian McShane, devler ordusunun iki başlı vahşi lideri General Fallon’ı Bill Nighy ve sadık şövalye Elmont’ı da Ewan McGregor canlandırdı.

Singer’ın yönettiği filmin hikayesi Darren Lemke ve David Dobkin’e, senaryosu ise Darren Lemke ile Christopher McQuarrie ve Dan Studney’ye ait. “Jack the Giant Slayer/Dev Avcısı Jack”in yapımcılığını Neal H. Moritz, David Dobkin, Bryan Singer, Patrick McCormick ve Ori Marmur, yönetici yapımcılığını ise Thomas Tull, Jon Jashni, Alex Garcia, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco ve John Rickard gerçekleştirdi.

Filmin yaratıcı ekibi görüntü yönetiminde Newton Thomas Sigel, yapım tasarımında Gavin Bocquet, kurguda John Ottman ve Bob Ducsay, kostüm tasarımında Joanna Johnston’dan oluşuyor. Filmin müziği John Ottman’ın imzasını taşıyor. Yapımın özel efektler amirliğini Dominic Tuohy’nin, görsel efektler amirliğini ise Hoyt H. Yeatman Jr. üstlendi.

New Line Cinema’nın Legendary Pictures’la ortaklaşa sunduğu “Jack the Giant Slayer/Dev Avcısı Jack”, Original Film-Big Kid Pictures-A Bad Hat Harry yapımı bir Bryan Singer filmidir. Filmin dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT