Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu

Sinema Film Arşivi Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu

Orjinal Adı: Pirates of the Caribbean: At Worlds End

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Gore Verbinski

Film Türü: Aksiyon

Senaryo: Ted Elliott, Terry Rossio
Oyuncular: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Chow Yun-Fat, Stellan Skarsgard, Naomie Harris, Tom Hollander, Jack Davenport, Bill Nighy, Jonathan Pryce
Yapım: 2006, ABD
Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://www.youtube.com/watch?v=2x-WQG7gJi4

Orjinal Sitesi: http://www.karayipkorsanlaridunyaninsonu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 25 Mayıs 2007

Tropik okyanusların özgür ruhlu korsanı Kaptan Jack Sparrow ve dostlarıyla üçüncü buluşmamıza geri sayım başladı. Jack Sparrow, Will Turner, Elizabeth Swann ve diğer kahramanlarımız 25 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda ülkemiz sinemalarında boy göstermek için gün sayıyorlar. Serinin üçüncü filmi “Pirates of the Caribbean: At Worlds End” (Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu”, 25 Mayıstan itibaren heyecan, macera ve eğlenceli dakikalar yaşatacak.

2006 yılında tüm dünya ülkelerinde hasılat rekorları kıran, yılın en çok seyirci toplayan filmi ünvanını kazanan “Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest”in (Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı) kaldığı yerden devam eden üçüncü filmin konusu şöyle:
Kaptan Jack Sparrow’u, Davy Jones’un sandığındaki akıllara zarar tuzaktan kurtarıp özgürlüğüne kavuşturmaya kararlı olan Will Turner ile Elizabeth Swann, çaresizlik içinde Kaptan Barbossa ile ittifak yaparlar. Doğu Hindistan Ticaret Şirketi’nin kontrolü altında olan Davy Jones’un ürkütücü görünümlü hayalet gemisi The Flying Dutchman, dünyanın bütün denizlerini kasıp kavurmaktadır.

İhanet, vefasızlık ve dönekliğin kol gezdiği vahşi denizlerde yelken açan korsanlarımızın yolu egzotik Singapur’a düşer. Burada sevimli ve kurnaz Çinli korsan Sao Feng ile karşılaşırlar. Dünyanın sonu olarak tanımlanan uzakdoğu okyanuslarındaki bu nihai savaşta terazinin dengeleri ortadadır. Korsanların her biri sadece kendi hayatı ve kaderi için taraf olmakla kalmayacak; aynı zamanda özgürlük sevdalısı korsan yaşam tarzının geleceğini kurtarma mücadelesi verecektir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT