Ninja Kaplumbağalar

Sinema Film Arşivi Ninja Kaplumbağalar
Ninja Kaplumbağalar

Orjinal Adı: Teenage Mutant Ninja Turtles

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Kevin Munroe

Film Türü: Animasyon

Senaryo: Kevin Eastman, Peter Laird, Kevin Munroe
Müzik: Klaus Badelt
Oyuncular: James Arnold Taylor, Mikey Kelley, Mitchell Whitfield, Nolan North
Yapım: 2007, ABD
Dağıtımcı: Medyavizyon

Fragman Adresi: http://www.ninjakaplumbagalar.com/

Orjinal Sitesi: http://www.ninjakaplumbagalar.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 23 Mart 2007

New York’ta garip olaylar yaşanıyordur. Hızla oradan oraya sıçrayan gölgeler, ortaya çıkan garip yıldız haritaları ve şehre saldırılar düzenleyen yaratıklar herkese korku salmıştır. Acaba zengin endüstri imparatoru Max Winters’ın bu işlerde parmağı var mıdır?
Son maceralarında düşmanları Shredder’ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, hayatlarını kazanmak için ayrı ayrı yollara sapmışlardır.
Leonardo, ustaları Splinter’ın isteği üzerine bir dünya turuna çıkmış, ancak bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilerek geri dönmemiştir. Raphael gece olduğnda adi suçluların peşine düşen başına buyruk, maskeli bir kahramana dönüşmüştür. Michaelangelo partilerde çocukları eğlendirmeye başlamış, Donatello ise bir teknik destek hattında çalışmaya başlamıştır.
Tüm bunlar olurken, usta Shredder New York’ta gerip olayların başgösterdiğini fark eder. Bir teknoloji şirketinin sahibi olna zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalmış bir orduyu tekrar hayata geçirip tüm dünyayı ele geçirmeyi hedeflemektedir. Üstelik, kaybettiği ustası Shredder’ın izinden giden Karai ve Foot Klan’ın da desteğini yanına almıştır.
NİNJA KAPLUMBAĞALAR; tekrar bir araya gelip kötülere karşı tek yumruk halinde savaşabilmesi için, eski dostları April ve Casey Jones’un da desteğine başvuracaktır.

Yönetmeni Munroe, gerçek bir dünyanın içine dijital karakterler sokmaktansa, bütün filmi dijital ortamda yaratmayı uygun gördüklerini belirtiyor ve ekliyor: “Bu sayede bilgisayar ortamında yaratılmış imajlarla gerçek dünya arasında olacak kopukluğun önüne geçtik. Tamamen animasyon olunca film bir bütün olabiliyor. İzleyicinin zihni de daha açık oluyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT