Aile Bağları

Sinema Film Arşivi Aile Bağları
Aile Bağları

Orjinal Adı: The Family Stone

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Thomas Bezucha

Film Türü: Romantik Komedi

Senaryo: Thomas Bezucha
Müzik: Michael Giacchino
Oynayanlar: Claire Danes, Diane Keaton, Rachel McAdams, Dermot Mulroney, Craig T. Nelson
Yapım: 2005 USA
Dağıtımcı: Özen Film

Fragman Adresi: http://www.thefamilystonemovie.com/trailer/selecttrailer.html

Orjinal Sitesi: http://www.thefamilystonemovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 3 Şubat 2006

THE FAMILY STONE New England’da yaşayan Stone ailesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da noelde bir araya gelmesine ve gelişen komik olaylara ait sıcacık bir hikaye...Ailenin en büyük oğlu yeni kız arkadaşını ebeveynleri, erkek kardeşleri ve kızkardeşleri ile tanıştırmaya getirir. Bohem bir aile olan Stone’lar güçlü ve kontrollü bir NewYork’lu olan misafirlerini biraz karmaşık, biraz beceriksizce bir karşılamayla buyur ederler. Tatil bitmeden ilişkiler ortaya dökülür, sırlar açığa çıkar ve Stone ailesi birbirlerine olan tüm sevgileri ile biraraya gelirler.

Sybil Stone (DIANE KEATON) beş çocuğu için en iyisini isteyen Stone ailesinin kalbi güçlü bir annedir... Oldukça güzel bir kadın olan Sybil’ın yüzü yaşadığı yılları ve ailesinin sırlarını kendisi gibi en şık güzelliği ile taşımaktadır.

“Kendimi bir anda Sybil olarak buluverdim.Karakterinin o kadar farklı katmanları vardı ki içinde kaybolmak imkansız gibi gözüküyordu,” diyor Diane Keaton. “Bu rol beni daha sonra çok karmaşık bulduğum bir çok duyguyu önceden çözmemi sağladı. Kaos içinde yaşayan ve bu kaosu büyük bir düzen ile yönetmeyi ve bir yapıştırıcı gibi bir arada tutmayı başarıyor.”

Sybil ve ailesi en büyük oğulları Everett’in kızarkadaşı, Meredith Morton (SARAH JESSICA PARKER)un gelişinden mutlu değillerdir. Meredith terzi dikimi kusursuz takım elbiseler içinde tertemiz bir NewYork’lu iş kadınıdır. Saçlarından makyajına kadar her haliyle yakınındakilere ve yabancılara karşı mesafeli bir kişiliği olduğu her halinden bellidir. Stone ailesi ile karşılaştığında ise bu kaotik toplulukla unutulmaz bir tatil geçireceğinden habersizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT