Çalıntı Hayat

Sinema Film Arşivi Çalıntı Hayat
Çalıntı Hayat

Orjinal Adı: The Words

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Brian Klugman, Lee Sternthal

Film Türü: Aşk

Film Süresi: 97 dk.

Senaryo: Brian Klugman, Lee Sternthal
Görüntü Yönetmeni: Antonio Calvache
Oyuncular: Bradley Cooper, Zoe Saldana, Olivia Wilde, Jeremy Irons, Dennis Quaid, J.K. Simmons, Zeljko Ivanek, Nora Arnezeder.
Dağıtım: Pinema.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 07 Aralık 2012

Rory Jansen, yayımlanan son kitabından sonra beklenmedik bir şekilde edebiyat dünyasında zirveye yerleşen genç bir yazardır. Son derece yaratıcı ve özgün üslubuyla dikkat çeken genç yazar bir anda döneminin en iyi birkaç yazarından biri olarak kabul görmeye başlar. Romanı ise dünya çapında tanınan ve eleştirmenlerin dahi büyük bir hayranlıkla karşıladığı bir yapıttır artık. Başarı ve şöhretin tadını çıkaran Ransen'ın aşk hayatı da en az kariyeri kadar parlamaktadır.

Ancak başarının doruklarına çıktığı bir anda ortaya çıkan gizemli bir adam, Jansen'ın romanı üzerine önemli bir iddiada bulunacaktır. Jansen başlarda bu durumu ciddiye almasa da zamanla kendisini ilginç bir durumun içerisinde bulacaktır...

Felekten Bir Gece serisi ile yıldızı parlayan aktör Bradley Cooper'ın başrolde olduğu filmin yönetmenliği ve senaristliği ise kamera arkasına yeni adım atan Brian Klugman ve Lee Sternthal ikilisine ait.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT