Dünya Ticaret Merkezi

Sinema Film Arşivi Dünya Ticaret Merkezi
Dünya Ticaret Merkezi

Orjinal Adı: World Trade Center

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Oliver Stone

Film Türü: Dram

Film Süresi: 126 dakika

Senaryo: Andrea Berloff
Görüntü Yönetmeni: Seamus McGarvey
Müzik: Craig Armstrong
Oyuncular: Nicolas Cage, Michael Pena, Maria Bello, Maggie Gyllenhaal, Stephen Dorff, Jay Hernandez, Michael Shannon, Gary Stretch, William Mapother, Jon Bernthal, Lucia Brawley, Frank Whaley
Yapım: ABD, 2006
Dağıtımcı: UIP Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/paramount/wtc/

Orjinal Sitesi: http://www.wtcmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 29 Eylül 2006

11 Eylül 2001 sabahı New York alışılmadık derecede sıcak bir güne başlamaktadır. Liman koruma polisi Will Jimeno’nun aklında kişisel izin gününü en sevdiği hobisi olan okçuluğa ayırmak vardır. Ancak ani bir kararla o gün çalışmaya karar verir. Öte yandan New York Limanı Polis Departmanı’nın deneyimli komiser yardımcılarından John McLoughlin de günlük görevinin ayrılmaz parçası olan 1 buçuk saatlik devriye görevine hazırlanmaktadır. Polis arkadaşlarıyla birlikte Manhattan’ın yolunu tutarlar. Görünüşte herhangi bir gün gibidir ama hiç de öyle olmayacaktır.

Dünya Ticaret Merkezi’ne düzenlenen saldırının hemen ardından kulelere giden ilk ekip, New York Limanı Polis Departmanına bağlı tim olur. Aralarında McLoughlin ile Jimeno’nun da bulunduğu beş kişi binalara girer. Kulelerin çökmesi üzerine enkazın altında mahsur kalırlar. McLoughlin ile Jimeno mucizevi şekilde hayatta kalmıştır. Ancak çöken kulelerin enkazının 6,5 metre altında beton ve metal yığınları arasında mahsur durumdadırlar. Birbirlerine göremedikleri halde enkaz arasından gelen seslerden diğerlerinin de hayatta olduğunu anlarlar. Sonraki 12 saat boyunca McLoughlin ile Jimeno birbirlerine ailelerini, polis örgütündeki hayatlarını, umutlarını ve hayal kırıklıklarını anlatarak hayata tutunmaya çalışırlar. Oliver Stone imzalı “World Trade Center – Dünya Ticaret Merkezi”nde enkaz altında hayata tutunmaya çalışan fedakar insanların öyküsü anlatılır.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT