Yola Geldik

Yola Geldik

Yola Geldik

Orjinal Adı: Yola Geldik

Vizyon Tarihi: Nisan 22, 2016

Yönetmen: Haydar Işık

Film Türü: Komedi

Film Süresi: 92 dk

Senaryo: Orhan Aydın.
Yapımcılar: Orhan Aydın, Fevzi Işık, İsmail Çağlar.
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Ekmekçi.
Müzik: Saki Çimen.
Oyuncular: Ozan Dağgez, Meral Kaplan, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu, Ayça Kuru, Teoman Gelmez, İrfan Aslanhan, Serhat Özcan, Orhan Aydın.
Dağıtım: Pinema.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr 22 Nisan 2016 Cuma
Yola Geldik

Ozan Dağgez, Meral Kaplan, Orhan Aydın, Serkan Şengül, Ferdi Kurtuldu ve Ayça Kur'nun başrollerinde olduğu komedi filminin yönetmeni ise Haydar Işık.

Kutay ve Yusuf bir akaryakıt istasyonunda beraber çalışmaktadırlar. Çalıştıkları istasyonun hatırı sayılır bir miktarda parasını, Beyoğlu barlarında yerler. Akaryakıt istasyonunun sahibi Ethem Bey, kasadaki bu para açığını fark eder.

Kutay ve Yusuf bu para açığını kapatmanın yollarını ararlar ancak parayı bir türlü tedarik edemedikleri için işlerinden kovulurlar. Ardından istasyona bırakılan emanet aracı da alarak sırra kadem basan ikili, tesadüfen yollarının kesiştiği Osman Nuri ve Selman ile geri dönüşü olmayan yollara ve başlarından belanın eksik olmayacağı maceralara girerler. Yeraltı dünyasının önemli mafya liderlerinden Toto Cemal ve Arnavut Salih'e ait olan malları ellerinde tutarak zengin olma peşine düşen dört arkadaş, aslında farkında olmadan büyük bir belanın tam ortasında kalırlar.

Kutay'ın annesi ve sözlüsü Feleknaz ise, Toto Cemal tarafından kaçırılarak alıkonulur. Kutay, Yusuf, Osman Nuri ve Selman bakalım başlarına açtıkları bu belalardan nasıl kurtulacaklar?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT