Apple

Mutfak Türü: Bar,

Adres: Cumhuriyet Cad. No:30/B Elmadağ (Taksim Divan Oteli Yanı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 232 34 45 - 0533 697 10 79 – 0532 571 37 69

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Mart 12, 2013

Tüm gün çalışan İstanbul adeta çok çalışmasının intikamını tüm gece eğlenerek alıyor.

Hem Taksim’e hem Nişantaşı’na yakın konumu ile Elmadağ mekanları arasına hızlıca giriş yapan apple zengin içki ve lezzetli snack menüsüyle şık bir ortamda bar keyfi yapmak isteyenler için ideal…

Geç Kalanlar Mazeret Bildiriyor !

Mekandan içeri girer girmez kendinizi bir Hollywood filminde gibi hissediyorsunuz. Etkileyici dekorasyonu, samimi ortamı ile kısa zamanda müdavimlerini oluşturmuş. Geç ya da bir hafta uzak kalanlar mazeretlerini bildirerek giriş yapıyorlar.

Pazar hariç hergün saat 18:00 - 02:00 , Cuma – Cumartesileri saat 04 :00 e kadar açık olan mekan 100 kişi alıyor. Mekanda müzikler sohbetinizi engellemiyor, müzikle doyan ruhlara zengin snack menüsüyle yemek yeme imkanı da sağlıyor .

Apple’da her Çarşamba 45 lik’lerden oluşan canlı performans Türkçe müzik , Perşembeleri Havana Salsa’dan canlı Küba esintileri , Cuma – Cumartesi ise Dj kabininde yerini alan Aleksandros Panayotidis’in yerli , yabancı ve yunanca hit coverlarıyla gecenin keyfini çıkartabilirsiniz.

Değişiklik arayanlar için uygun adres…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

çok güzel bi mekan eğlenceli ve sıcak bi ortam çok beğendim müzikler harika duvardaki resimlere bayıldım :)
güleryüzlü personeliyle, müziğiyle , içkilerin sunumuyla ve büyüleyici konsepti ile ben ve arkadaşlarımı gerçekten çok şaşırttı . . süper bir mekan . duvarındaki resimler beni hollywood a götürdü ..
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT