Blanco

Mutfak Türü: Bar, Club-Bar

Adres: Sürmeli İstanbul Otel / Prof. Dr. Bülent Tarcan Sokak No:3 / 34349 Gayrettepe Şişli İstanbul

Web: http://www.blancoteras.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
SONBAHARDA DA BULUTLARA, BLANCO’DA YAKINIZ!
Üstelik Sürmeli Otel’de indirimli konaklama avantajıyla!
Bu yaz dans müziğinin harekete geçiren ritimleri eşliğinde, açık havada dans etmenin tadını çıkartmak isteyenlerin tercihi Blanco oldu… Yaklaşan sonbaharla birlikte Blanco’nun kendine özgü eğlence anlayışı hız kesmeden devam ediyor!
Taksim’de başlayan eğlence anlayışını Sürmeli Otel’in terasına taşıyan Blanco, tadına doyulmaz DJ performanslarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar İstanbul manzarası eşliğinde sınırsız eğlence vaad ediyor… Üstelik sadece yaz gecelerinde değil kış sezonu boyunca da kapılarını açık tutup, eğlenceyi sekteye uğratmama kararına bağlı kalarak!

*** Gece boyunca süren eğlencenin, gecenin sonu geldiğinde tadının kaçmasını istemeyenlere bir de güzel haberimiz var…
Geceyi Blanco’da geçirip de eve dönüş derdi yaşamadan rahat bir uyku çekmek isteyenler için; Sürmeli Otel bir fırsat sunuyor. Blanco’nun konukları Sürmeli Otel’de yüzde 40 indirimli olarak konaklama fırsatı yakalıyor.

BLANCO HAKKINDA:
Blanco, Taksim’de ilk açıldığı 2005 senesi Haziran ayından beri; eğlenceyi kaliteli ve bir o kadar da yenilikçi bir mekanda takip etmek isteyenlerin adresi oldu. İlk senenin başarısı ve müdavim mekan özelliğini kazanmasıyla ikinci sene yeni bir ortaklık çıktı ortaya. Dinamo 103.8 ile yapılan ortak çalışma sonucunda Blanco, yeni bir mekanda çift katlı bir teras olarak hizmet vermeye devam etti ve İstanbul`un en iyi üstü açık yazlık mekanı olmaya layık görüldü.
Blanco 3. senesine de yine bir yenilikle merhaba diyor… Üstelik bu sefer misafirlerini hem yaz hem de kış boyunca ağırlayacak olmanın heyecanıyla! Ve yine sadece Blanco müdavimlerinin tatma imkanı bulacağı vazgeçilmez, çekici bir tatla!
Blanco, İstanbul Sürmeli Otel’deki yeni yerinde 300 kişilik iki ayrı odası ve her biri 200 kişilik kapasiteye sahip eşsiz manzaralı iki terasıyla, 3. senesinde de ayrıcalığını devam ettirecek. Blanco geceleri, müzikle birlikte bulutlara daha yakın olacak!
Blanco’nun şüphesiz en önemli özelliği de dans müziği tutkunları için bir vazgeçilmezi ifade ediyor olması. Yeni yerinde aynı anda iki farklı müzik dinlenebilecek alt yapıya sahip olan Blanco, birbirinden kaliteli yerli DJ`lerin yanı sıra yurtdışından sürpriz DJ ve live performanslarında yer alacağı bir adres olarak giriyor 3. yılına. Üstelik, hafta içi farklı müzik konseptlerinin yanı sıra özellike hafta sonu gecelerinde de, sabahın ilk saatlerine kadar sürecek eğlence garantisiyle…


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT