Boaz Bar

Mutfak Türü: Bar,

Adres: Cengiz Topel Cad. No 39 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 384 00 00

Faks: 0212 384 01 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2012
Boaz Bar

Açıldığı günden bu yana şehre “yeni bir bakış açısı” getiren Le Méridien İstanbul Etiler, İstanbul’u ve Boğaz’ı hiç görülmemiş bir perspektiften, sofistike bir deneyim eşliğinde keşfetmek isteyen konuklarını, otelin 34. katında açılan BOAZ Bar’a davet ediyor.

Çağdaş, şık ve ikonik tasarımıyla İstanbul’un popüler bölgesi Etiler’in yeni gözdelerinden biri olmaya hazırlanan Boaz Bar, sunduğu 360 derece, panoramik İstanbul manzarasıyla, şehirle yeni bir etkileşim tecrübesi yaşatıyor. Her iki köprüyü de gören ve İstanbul Boğazı’nı boydan boya takip eden barın, 250 metrekare iç mekanının yanı sıra, 250 metrekare de özel terası bulunuyor. Her gün öğlen 3’te açılan BOAZ, hafta içi gece 12’ye, hafta sonları ise 2’ye dek konuklarını ağırlıyor.

Cuma ve Cumartesi geceleri DJ performansına da ev sahipliği yapacak BOAZ, özel organizasyonlar, küçük davetler ve kokteyller için kapatılabiliyor. Türkiye’nin ilk Le Méridien’i olan otelin 34. katında yer alan BOAZ Bar, Le Méridien kültürünün ayrılmaz parçalarını da kusursuz biçimde yansıtıyor. Yaratıcı ve gezgin konuklarını keşfetmeye davet eden mekan, ışıklandırmasındaki detaylar ve dekorasyonunda kullanılan sanat eserleriyle, konuklarını ilham verici bir yolculuğa davet ediyor.

Dünya mutfağından lezzetlerin, imza niteliğindeki şaşırtıcı yaratımlarla buluştuğu BOAZ, iddiasını mönüsüyle de ortaya koyuyor. Le Méridien’in mutfak tutkusundan esin alarak, Türk damak tadına uygun ancak özgün seçenekler sunan BOAZ’da, klasik atıştırmalıkların yanı sıra, baharatlı meyve jölesi gibi provoke edici lezzetler bulmak da mümkün oluyor. BOAZ, zengin kahve, tatlı ve içki mönüleriyle de dikkat çekiyor.

34 katlı binasında Boğaz ve şehrin ilham verici manzarasını sunan, uzun konaklamalar için tasarlanmış 18 residential suite içeren 259 konuk odasıyla kapsamlı bir çağdaş yaşam deneyimi vaat eden Le Méridien İstanbul Etiler Genel Müdürü Michael Schlueter de, barın hem otel, hem de İstanbul için önemine dikkat çekerek, “BOAZ, İstanbul’un yeni şekillenen şık, modern ve keşfe açık dokusuyla kusursuz bir uyum sergiliyor” diyor.

Şehrin yeni çağdaş sembollerinden biri olarak öne çıkan Le Méridien İstanbul Etiler, yeni açılan barı BOAZ ile, bütünleşik bir damak ve şehir deneyimi vaat ediyor.

Boaz Bar

Adres: Cengiz Topel Cad. No 39 Etiler İstanbul
Rezervasyon Tel: 0212 384 00 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT