Cafe Culina

Yeme İçme Bar Cafe Culina

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Tomtom Mah. Akarsu Sok. No: 2/8 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Romantik, feminen ve masalsı, Cafe Culina Beyoğlu’nu tanımlayan kelimeler. Aydınlık, ferah ve çok şık bir mekanda sabah kahvaltıları, öğlen yemekleri, beş çayları, gece ise mumlarla donatılmış daha loş bir ortamda akşam yemekleri ve içki sohbetleri, günün her saati iyi vakit geçirmek için tasarlanan Culina’da sizleri bekliyor.

Dekorasyon İngiliz chintzi ile Fransız etkilerinin sadeleştirilerek, eski eşyaların yeni kılıklara girdiği, krem renklerinin hakim olduğu, aydınlık, huzur veren, vintage bir havaya bürünmüştür.

En güzel partilere, buluşmalara, yeni dostluklara ev sahipliği yapan Culina’da mönü dünya mutfağına adanmış fakat en önemli özelliği fesleğen ve cevizin bir çok yemeğe ortak malzeme olarak girmesi.

İki ayrı mekandan oluşan Culina’nın alt katı özel bir salon olarak da hizmet vermektedir. Kapasitesi 20 kişilik olan bu salon toplantılar ve partiler için kulanılabilmektedir.

Favori yemekleri pepper steak, thai usulü beef noodle, mantarlı tortellini; tatlılardan yağsız bir çikolatalı pasta olan Çiculina, sıcak dondurma ve kurabiyeleri en çok tercih edilenler arasında. Frozen limonata, mojito ve Culinatte favori içecekleri arasında yer alır.

Hafta içi öğlenleri çorba, salata, pilav ile sunulan sebzeli ve etli iki set mönü ekonomik yemek alternatifleri sunmakta. Çay ya da kahve ikramı mönüye dahildir.

Mekanın aşçılığını, İtalyan mutfağında uzman olan Saffet Özer yapmaktadır.

Mekanın sahipleri İç Mimar Funda Şen ve Kürşad Şen konuklarını mutlu etmek için bütün detayları düşünerek Cafe Culina’yı tasarladılar.

Açılış saati: 10:30-24:00 hafta içi, 10:30-2:00 Cuma Cumartesi
Pazar günleri kapalı.
Çok yakında Galatasaray kapalı otoparkı ve galatasaray lise otoparkı var.





Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT