Çalçene Maçka

Yeme İçme Bar Çalçene Maçka

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Mim Kemal Öke cad. (Hilton Parksa Oteli Karşısı) Maçka Demokrasi Parkı No:4-5 Maçka Şişli İstanbul

Telefon: 0212 219 18 20-21

Web: http://www.calcene.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Keyif Mekanı Çalçene Maçka

Nişantaşı’na yürüme mesafesinde olan, Tarihi ve Modern Mimarinin buluştuğu panoramik İstanbul manzaralı cafe restoran, 1000 metrekare kullanım alanına, 300 kişilik kapasiteye sahip. Herşeyden önce sizlerin sohbet ve buluşma adresi olmayı hedefleyen mekan, Dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerinden oluşan iddialı menüsü ve servis kalitesiyle dikkat çekiyor.

Çalçene House, Çalçene Bahçe, Çalçene Teras ve Çalçene Balkon bölümlerinden oluşan Çalçene Maçka hafta içi 09.00-01.00 hafta sonu ise 09.00 - 02.00 saatleri arasında sizlere hizmet veriyor.
Çalçene Maçka; kendine özgü doğayla bütünleşik dekorasyonu, rahatlatıcı ambiyansı ile trafikten, stresten uzaklaşacağınız, alışveriş sonrası, öğlen tatili, iş çıkışı dostlarınızla, sevdiklerinizle buluşacağınız ve doyulmaz sohbetler yapabileceğiniz bir keyif mekanı.

Ücretsiz otopark bulunan mekanda, Digitürk ile Süperlig ve Kupa maçlarınıda izlemek, günün her saati kablosuz internet erişiminden ücretsiz faydalanmak mümkün.

İtalyan, Meksika, Uzak doğu, California mutfağından 100’ü aşkın yemek çeşidinin bulunduğu menüde, Flings, Frappeler, Frozenler, Aromalı Soğuk kahvelerden oluşan soğuk içecekler, Sıcak kahveler, Aromalı kahveler, Naturel Çaylar, Espressolardan oluşan sıcak içecekler de bulunuyor.

Kızarmış Tulum Peynirli Salata, Chicken Rulodin, Krem Soslu Dana Bonfile, Ricotta Peynirli Pasta Çalçene Maçka Menü’sünün iddialı lezzetlerinden bazıları. Special Wraplar, zengin makarna çeşitleri, paniniler ve burgerler denemeye değer.

Çalçene Lunch
Çalışanlar için 12.00 – 14.00 saatleri arasında açık büfe olarak sunulan Çalçene Lunch, et ve tavuk yemekleri, yaza özel zeytinyağlılar ve salatalardan oluşuyor. Ayrıca 12.00-14.00 arasında Çalçene Maçka Alakart menüsünden %10 indirimli faydalanmak mümkün.

Çalçene Brunch
Brunch keyfi pazar günleri sabah 10.00’da kahvaltı ile başlıyor. Güne sıcak bir çorba veya arzunuza göre hazırlanacak omlet çeşitleri ile başlamak da mümkün. Saat 12.30’ten itibaren büfeye eklenen sıcak yemeklerle Çalçene Brunch sekseni aşkın çeşitle 15.00’e kadar sürüyor.
Giriş ücreti: yok.
Ücretsiz otopark: Valet parking.
Nasıl Gidilir: Maçka’dan Dolmabahçe’ye inerken Swissotel’e gelmeden Hilton Parksa Oteli karşısında.
Şefin tavsiyesi: Dana Breasola Salad, Somon Balıklı Fettucine, Risotto Porcini, Café de Paris Steak, Beyaz Çikolatalı Profiterol.
Müzik: Latin house, chill out, modern jazz
Dekorasyon: Oldukça sade ve doğal dekore edilen mekanın asıl iddiası muhteşem İstanbul manzarası.
Ne giyilir: Rahat, sportif ve şık.
Açılış Kapanış Saatleri: hafta içi 09.00-01.00 hafta sonu ise 09.00 - 02.00
Rezervasyon: Gerekli Değildir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT