Dulcinea

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Caddesi Meşelik Sokak No:20 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 71

Web: http://www.dulcinea.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dulcinea özellikle konser, sergi, performans gibi kültürel etkinlikleri takip edenlerin yakından bildiği bir mekan. Dulcinea aynı mekan içinde yer alan üç ayrı bölümden oluşuyor: Salon, Oda, Mutfak.

Sakin ve ferah bir mekan olan Dulcinea`nın Salon`un cafe / restaurant kısmında lezzetli yemekler ve bar bölümünde seçkin içkiler sizi bekliyor. Dj`lerin seçtiği güncel müziklerle sıcak ve samimi bir ambiansta hoşça vakit geçirmeniz mümkün. Dulcinea Salon`da gün doğal ürünlerden hazırlanmış kahvaltıyla başlıyor. Hızlı yemek yemek istiyorsanız günlük olarak değişen öğle yemeği ya da uygun fiyatlı Brasserie mönüsü ev yapımı şerbet, kahve ve çay çeşitleri bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde 150 kişilik Salon`da çağdaş mutfakların en seçkin örnekleri yemek sevenleri bekliyor. Yazın 15.30-02.00, kışın 12.00-02.00 arasında hizmet veren Salon`da parti, davet ve toplu yemek organizasyonu da yapılıyor.

Dulcinea`nın Oda kısmı bir oturma odası anlayışı içinde çok amaçlı kullanıma hizmet eden bir mekan. Oda, sergi, performans, workshop, video ve internet gösterileri, şirket yemekleri, söyleşiler, çalışma, araştırma, müzik dinleme mekanı olarak kullanılabiliyor. Geceleri davet, defile, düğün, parti, konser, performans, ürün ve albüm tanıtım mekanı olarak hizmet verebiliyor. Oda`da bar ve mutfak bağlantıları, her türlü müzik ve görüntü donanımları, bilgisayar ve internet bağlantıları mevcut. Her ay zengin bir etkinlik programı Oda`da sizleri bekliyor.

Dulcinea`nın Mutfağı Anadolu mutfağını Asya, Avrupa ve Akdeniz mutfağıyla harmanlıyor. Doğal ürünler Dulcinea`ya özgü formüllerle çağdaş prensipler içinde füzyonlanıyor. Bir tür deneysel mutfak. Sabah zengin bir kahvaltı, öğleyin hızlı ama kaliteli bir servis, akşam modern mutfaktan tadı damağınızda kalacak örnekler. Hamur işleri, krepler, et yemekleri, salatalar, tatlılar... Üstelik 10.00-20.00 arası tüm mönüler indirimli.

Yaz aylarında hizmete açılan geniş ve ferah bir terası da bulunan Dulcinea’nın otoparkı yok. Kredi kartları ve yemek çekleri geçerli.

Adres: İstiklal Caddesi Meşelik Sokak No:20 Beyoğlu

Tel: 0212 249 87 53 – 245 10 71

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT