Eddie`s

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İtalyan Kültür Merkezi Yanı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 69 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
PERA’NIN GECE HAYATINA TARANTINO’DAN BİR ESİNTİ GELDİ.... EDDİE’S

Adını ünlü yönetmen Tarantino’nun Rezervuar Köpekleri filmindeki “nice guy Eddie” karekterinden alan “Eddie’s”, farklı ve özel kimliği ile Pera gece hayatında yerini aldı.

İstanbul’un Soho’su olarak ünlenen Pera’da, İtalyan Kültür Merkezi’nin hemen yanında gece hayatına merhaba diyen “Eddie’s”, kaliteli eğlence anlayışı, özenli menüsü ve şık dekoru ile Pazar hariç haftanın her günü 18:00- 02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

İlkbahar sezonu ile birlikte öğle yemeği servisinin de başlayacağı “Eddie’s”, eğlence hayatının kalıcı adreslerinden biri olacak. “Eddie’s” öğle yemeğinin yanı sıra, akşam iş çıkışı yorgunluğunu atmak isteyenlerin, arkadaşları ile keyifli ve lezzetli bir akşam yemeği için farklı adres arayanların bir numaralı tercihi olmaya başladı.

Üç katlı mekanın alt katı yemek için ayrılmış.Tapas çeşitleri, salatalar, cafe de paris (et ve tavuk), hamburger gibi farklı lezzetlerden oluşan menüsünden dilediğini seçenler “Eddie’s”’in enfes çikolatalı suflesini tatmadan restaurant’tan ayrılmıyorlar.

Akşam yemeğinin ardından, diğer iki katta 23.00’ten sonra iyice hareketlenen mekanda soul, funk, afro – acid jazz, hip hop, vocal house’dan oluşan alternatif müzik “Eddie’s Sound” olarak Pera’ya hayat vermeye devam ediyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT