Ekvator Cafe

Yeme İçme Bar Ekvator Cafe

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: İstiklal Cad. Küçükparmakkapı Sok. No:17 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 97 42

Web: http://www.ekvatorcafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beyoğlu`nda 2005`te açılan ve açıldığı günden bu yana arkadaşça ortamıyla çok sevilen Ekvator, 3 katlı bir restaurant, bar, cafe olarak hizmet veriyor. Her katında farklı atmosferiyle, günün her saatinde keyif alabileceğiniz Ekvator`fa, güncel gazete ve dergilere göz atıp, ücretsiz kablosuz internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Meksika ve Amerika mutfağı ağırlıklı olan yenilenen menüden Beef Fajita, Ekvator Steak, Ekvator Masterburger, Philly Cheesesteak, Nachos ve Çıtırlarım Kıtırlarım`ı denemelisiniz. Pizza, makarna, salata, noddle seçenekleri ile de çok yönlü bir mutfağa sahip olan Ekvator, şık dekorasyonu v ekeyifli atmosferiyle İstiklal Caddesiş`ndeki yeni buluşma noktanız.

Mekanın dört bir yanına serpiştirilmiş LCD monitörler v eplazmalar sayesinde bir sportsbar havasına bürünen bir mekanda, ister giriş katında barın etrafındaki koltuklara ve masalara doüumgünleri, özel toplantılar ve kutlamalar için de ideal. Sevdiklerinizle beraber douğngünü müziği eşliğinde pasta kesmek çok eğlenceli.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT