Fıstık Cafe - Restaurant

Yeme İçme Bar Fıstık Cafe - Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Asmalımescit Mah. Şehbender Sok. No:18 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 43 51

Web: http://www.fistikcafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Özel hissettiğimiz, kendimizi evimizde hissettiğimiz mekanlar vardır, adımınızı attığınızda Fıstık Cafe çalışanları sizi sıcak bir gülümsemeyle güneşli ve ılık bir ortama davet eder. Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz, zaman kavramının unutulduğu bir yer olan Fıstık Cafe`de ortam ruh halinize uyum sağlar. İki kişilik bir yemek ya da grup kutlaması farketmez, atmosfer uyum sağlar. Başlangıçtan son ana kadar, içkiden tatlıya kadar, tüm misfirlerin ve her masanın tek ve özel olduğunu anlayan yetenekli, becerikli ve sıcak bireylerle çalışır. Paylaşmaktan kaçınmayacağınız ama yine de kendinize saklamak istediğiniz bir mekandır Fıstık Caf.

Fstık Cafe`nin yemek mönüsünde Başlangıçlar (meze çeşitleri, zyetinyağlılar, Peynir tabağı, Sebzeli çin böreği, Elma dlim patates), Salatalar (Ege salatası, Çoban salata, Tavuklu ve Karidesli caesar salata), Makarnalar (Spaghetti Bolonez ve Napoliten, Taglietti, Tortellini, Farfalle), Ana Yemekler (Izgara köfte, Tavuk schnitzel, Karides güveç, Çoban kavurma, Et ızgaralar), Günün Tatlısı, Tatlı Krepler, Meyve tabakları bulunuyor. İçecek mönüsünde ise Aromalı kahveler, Kafeinsiz kahveler, soğuk ve sıcak içecekler, şaraplar ve diğer alkollü ve alkolsüz içecekler yer alıyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT