Fiyaka Club

Yeme İçme Bar Fiyaka Club

Mutfak Türü: Bar,

Adres: Tomtom Mah. Yeniçarşı Cad. No:38 K:4 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0535 976 45 73 – 0531 288 76 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 12, 2012

Fiyaka Club, sezon açılışını sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini ağırladığı eğlence dolu bir parti ile yaptı.

Avrupa’nın en gözde mekanlarının İstanbul’daki muadili olarak anılan Fiyaka Club, Tarihi Yarımada'nın güzelliğiyle bütünleşen manzarası eşliğinde yeni sezona eğlence dolu bir parti ile merhaba dedi. Mekan, ünlü DJ Fatih Yaman’ın canlı performansı, dans şovları, dekorasyonu ve renkli ortamıyla konuklarını eğlenceyle buluşturdu. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren parti, modacı Uğurkan Erez, Erol Albayrak, yapımcı ve sunucu Okan Karacan, oyuncu Efe Deprem gibi sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini ağırladı. Partide ayrıca medya dünyasından isimler de Fiyaka Club ailesini yalnız bırakmadı.

Sonbahar ve kışın en çok konuşulacak mekanlarından olacak Fiyaka Club, ayrıca her çarşamba karaoke parti, cuma ve hafta sonu ise özel etkinlikleriyle 23:00-04:00 saatleri arasında geceleri farklı kılıyor. Mekan, doğum günü, bekarlığa veda ve her türlü kutlama ve partiler için de nezih bir ortam sunuyor. Nisan ayında kapılarını açan Fiyaka Club, 14:00-22:30 saatleri arasında ise, arkadaşları ve ailesiyle keyifli zamanlar geçirmek isteyenlere kapılarını açıyor. Şehir telaşından uzak, modern ve özgün tarzıyla dikkat çeken mekanın menüsünde, pek çok farklı lezzet, alkollü ve alkolsüz içecek seçeneği yer alıyor.

Tarihi Yarımada'nın güzelliğiyle bütünleşen manzarası eşliğinde, İstanbul’un prestijli okullarından Galatasaray Lisesi'ne yakın bir lokasyonda konuklarına dinlenme, sohbet ve eğlence imkanı sunan mekan, şehir telaşından uzak, modern ve özgün tarzıyla dikkat çekiyor.

Fiyaka Club, etkinliklerden haberdar olmak isteyenler için www.clubfiyaka.com web adresinin yanı sıra facebook.com/FIYAKALOUNGECLUB ve twitter.com/ClubFiyaka sosyal ağları üzerinden takip imkanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT