Floripa

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı, CAFE,

Adres: Rumeli Hisarı Mah. Balta Limanı Cad. No:4 Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 287 62 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 9, 2013

Rumelihisarı’nda restaurant, café ve bar konseptiyle hizmet vermeye başlayan Floripa, sıcak ortamı ve Akdeniz mutfağı ağırlıklı lezzetleriyle, Boğaz müdavimlerinin yeni buluşma noktası olacak. Floripa, etkileyici manzarası kadar iddialı menüsü ve kokteylleriyle de konuklarına yepyeni ve benzersiz bir ortam sunuyor.

İstanbul Boğazı’nın en güzel noktalarından Rumelihisarı’nda açılan Floripa; sıcak ve rahat dekorasyonu ve sunduğu lezzetlerle, yemek ve eğlence için deniz kenarından vazgeçemeyenlerin yeni buluşma noktası olacak. Zengin kahvaltı menüsüyle uzun haftasonu kahvaltılarının da yeni adresi olmaya aday olan Floripa, Boğaz’ın en güzel manzaralarından birine sahip konumuyla, hem gözünüze hem damağınıza hitap ediyor.

Kahvaltı menüsünün yanı sıra lezzetli kokteylleri, atıştırmalıkları ve paylaşımlı yemekleriyle akşam yemeklerinin de favori mekanı olacak Floripa’nın rahat bir ortamda rahat yemekler sunan Akdeniz mutfağı ağırlıklı menüsünde; çorbalar, salatalar, makarnalar, odun fırınında hazırlanan leziz ana yemekler ve pizzalar yer alıyor.

Konuklarını kendilerini iyi hissedecekleri bir ambiyansta, leziz yemekler ve güzel müzikle buluşturan Floripa’nın akşam saatlerinde bara dönüşen konseptinde, Pazartesi hariç her gün 23:00 - 02:00 saatleri arasında DJ performansları gerçekleşecek. Mekanda Resident Dj Yaman’ın yanı sıra perşembe, cuma ve cumartesi günlerinde de sosyal hayatın tanınmış simaları, DJ setinin başında olacak. Rumelihisarı’nın eşsiz dokusuyla uyumlu konsepti ve fark yaratacak lezzetleriyle Floripa, haftanın her günü 10:00 - 02:00 saatleri arasında hizmet verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT