GoodMood Pera

Yeme İçme Bar GoodMood Pera

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Asmalı Mescit Mah. Meşrutiyet Cad.No:107/F Şişhane Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 00 50

Web: http://www.goodmood.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Yenilenen konseptiyle Pera`ya taşınan GoodMood, eğlence dünyasına kapılarını yeniden açarak lezzetli menüsü, alternatif müzikleri ve seçkin ambiansıyla Şişhane’ye yeni bir ruh, yeni bir soluk getiriyor

Gerek müziği gerek dekorasyonu ile oldukça ses getirecek olan GoodMood – Pera da 12:00 den 04:00 `e kadar hayat var ! GoodMood Pera da Dj performans, canlı müzik ve sürpriz etkinliklerin olduğu geceler sizleri bekliyor..

Ünlü iç mimar Ahmet Tolan ‘ın imzasını taşıyan dekorasyon hem modern hem de tarihi dokuya uygun şekilde dizayn edilmiş. Pera ruhunu okşayan duvarları seyrederken, zevkle döşenmiş mekandan sizde bizim kadar etkileneceksiniz.

GoodMood – Pera, iş yemeklerinden keyifli içki saatlerine; özel davetlerden, kişiye özel mönü sunumuna kadar çok amaçlı servislere açık bir hizmet anlayış ile sizlerle buluşmanın keyfini yaşıyor.

GoodMood -Pera olarak Beyoğluna yeni bir soluk getirdiğimiz için oldukça mutluyuz. Siz eski dostlarımıza yeni ve benzersiz sürprizler hazırlamaya devam ediyoruz. Seçkin menüsüyle GoodMood -Pera , günün her saati neşeli ve sıcak bir ortamda harika organizasyonlarıyla yanınızda olmaya devam edecek.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT