İstanbul Jazz Center JC`s

Yeme İçme Bar İstanbul Jazz Center JC`s

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Ortaköy Radisson SAS Hotel, Çırağan Cad. No:48 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Faks: 0212 227 51 57

Web: http://www.istanbuljazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İstanbul`da cazın merkezi.
İstanbul Jazz Center açıldığı günden bu yana, dünyanın ve ülkemizin sayılı müzisyenlerine sahnesinde yer vermesinin yanı sıra; zarif atmosferi, manzarası, yetkin menüsü ve zengin şarap kavı ile konuklarına müziğin ve lezzetin en kalitelisinin harmanlandığı gerçek bir caz kulübü deneyimi sunuyor ve İstanbul kültürel hayatında cazın merkezi olarak anılıyor.

Ortaköy`de yer alan, oturma düzeninde 110, ve ayakta 70 konuk kapasitesine sahip olan mekan, mimari yapısı ve harika akustik tasarımı ile konuklarına elit bir restoran atmosferi yaşatırken, aynı zamanda canlı müzik deneyimimin en kalitelisine ev sahipliği yapıyor.

İstanbul kültürel hayatına katkısı, gerçek bir caz kulübü olmakla sınırlı olmayan mekan; Hülya Tunçağ ile caz tarihi seminerlerine ev sahipliği yapıyor ve JC`s bünyesinde kurulan internet radyosu "İstanbul Jazz Radio" ile caz severlerin günün her saati caz keyfine dahil olmalarına olanak sağlıyor.

Sadece İstanbul`un değil dünyanın en seçkin caz kulüplerinden biri olarak anılabilecek JC`s, gerek müzikal vizyonu gerek servis kalitesi ile İstanbul kültürel hayatına taptaze bir soluk getiriyor.

JC`s her gün 19.00`da açılmaktadır. JC`s özel davetlere, kokteyllere ve etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır, ayrıntılı bilgi için lütfen kulübü arayınız. Günün her saati en güncel caz albümlerinden ve caz tarihinin çeşitli dönemlerinden en güzide örneklerinden oluşan seçkileri dinleme imkanı için lütfen radyomuzu ziyaret ediniz: www.istanbuljazzradio.com Hülya Tunçağ ile caz tarihi seminerleri her cumartesi 14.00-16.00`da gerçekleşmektedir, ayrıntılı bilgi için lütfen kulübü arayınız. JC`s Pazar ve Pazartesi günleri kapalıdır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT