Leea Brasserie

Yeme İçme Bar Leea Brasserie

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Abdi İpekçi Cad. No:7/2 34637 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212-234 79 79

Web: http://www.leea.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
BRASSERİE LEEA

Rahat ve özgün dekorasyonu, yeni ve dinamik bir işletme anlayışı ile Nişantaşı’nın gözde caddelerinden Abdi İpekçi’de sizlerle buluşuyor.
İster şık, sakin bir ortamda yemek, ister dinamik, eğlenceli bir ortamda içki ve kahve keyfi için günün her saati Leea Nişantaşı tercih edilebilir... Yoğun geçen günün ardından bir kadeh içki eşliğinde rahatlamak, dostlarınızla keyifli bir sohbetin derinliklerine dalmak, Leea’dan size davetkar bir teklif.

Leea’nın rahatlıktan ödün vermeyen barında geniş içki seçenekleri ve eşsiz lezzetleri ile güne mola vermek, haftaarası da popüler olan barında Jazz, Jazzy house, soul, ambient, 80’s müzikleri ile kendinizi müziğin ritmine bırakmak, karşı koyulmaz bir keyif ve vazgeçilmez bir dinlence.

Lounge bölümü de göz yormayan dingin atmosferiyle, dostlarla bir arada olmanın tadına varmanızı garantiliyor.Zevkli bir kaçamakla şehirden gizlenmek ve hayatın hızlı temposundan soyutlanarak biraz yaşam solumak için saatlerin size ayarlandığı bu dünyaya adım atın ve bir kadeh içki eşliğinde hayatı yudumlayın.

Leea, dünya mutfağının seçkin alternatiflerinden oluşan ve her ağız tadına cevap veren zengin mönüsü ile lezzet keşiflerine eşsiz seçenekler sunuyor. Hem göze hem de ağız tadına hitap eden bu seçeneklerden Akdeniz yeşillikleri ve kızarmış patates ile servis edilen Cafe de Paris. Izgara, sote bonfile dilimleri, gevrek patates ve yoğurt, domates sosuyla Çökertme. Közlenmiş patlıcanlı, porchini mantarlı Risotto. Soya soslu yasmin pirinç ile Orkinos şiş ve kestaneli sufle damağınızda yer edecek özgün lezzetler arasında. Yemeklerin sunumu ve lezzetine göre fiyatlar çok uygun.

Özel şarap menüsüne İtalyan ve Fransız şaraplarlarının yanısıra Şili,Nappa USA, Güney Afrika şaraplarını da “yeni dünya” şarap menüsünde sizlere sunuyor.Aynı anda 70 kişinin ağırlanabildiği restoran bölümü doyumsuz alternatifleri ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla öğle yemeklerinde, alışveriş molalarında, akşamüstü iş çıkışında, akşam yemeklerinde ve grup yemekleriniz için tercih yaratırken, tatlı eşliğinde vereceğiniz bir kahve molası gününüze neşe ve enerji katan bir alışkanlığa dönüşecek. Cafe, bar ve restoran olarak günün her saatinde değerlendirebileceğiniz Leea Nişantaşı, Nişantaşı’nın dinamizmi ve rahatlığını birebir yansıtıyor.

Tecrübeli ve eğitimli personeli tarafından içten gelen bir samimiyet ve güler yüzlü misafirperverlikle ağırlanacağınız Leea’da İstanbul’un kasvetli yüzünden uzaklaşıp gülen yüzüyle tanışacaksınız.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT