Loop

Mutfak Türü: Bar

Adres: Kore Şehitleri Cad. No.50 Zincirlikuyu (Eski Airport) Şişli İstanbul

Telefon: 0535 224 52 82

Web: http://www.loop.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kısa sürede eğlence dünyasının nabzını tutan mekanlar arasında yerini alacak olan “LOOP”, İstanbul gece hayatına yeni bir soluk getirecek!

80’li yılların efsanevi gece kulübü Airport Club, yepyeni bir konsept ile bu sezon yerini gece hayatının vazgeçilmezi olacak LOOP’a bıraktı! Günlük rutinden bir parça olsun sıyrılmak, eğlenmek ve dans etmek için eğlence severleri bir araya getirmeyi amaçlayan LOOP, Atilla Önaç’ın ev sahipliğinde kapılarını konuklarına açtı.

Genç ve başarılı mimar Şafak Özkan’ın tasarladığı, farklı mimarisi ve çağdaş tasarım çizgisi ile göz dolduran LOOP’un işletme müdürlüğünü, adı bir dönem İstanbul gece hayatına farklı bir soluk kazandıran “Laila” ile özdeşleşmiş Fikret Atasoy üstlendi. Seçkin ve kaliteli eğlence anlayışının yanı sıra müzikleriyle de fark yaratacak olan LOOP, müzik sektörünün önde gelen

isimlerinden Özhan Özal’ı resident DJ olarak konuklarıyla buluşturuyor. Başarılı DJ Özhan Özal’ın müziklerinin yanı sıra, Ozan Doğulu, Suat Ateşdağlı, Burak Yeter, Emrah İş, Canan Anderson gibi önemli isimlerin nefes kesen performanslarının yer alacağı “LOOP Geceleri” Cuma akşamlarına yepyeni bir soluk kazandırıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

10 numara bir mekan cok kalite veguvenli .
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT