Mania Gurme Topağacı

Yeme İçme Bar Mania Gurme Topağacı

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Teşvikiye Mahallesi.Ihlamuryolu Sokak.Sokullu Apt. No:20 Dükkan No: 2 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 212 - 241 53 83

Faks: 212 - 241 53 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Mania Gurme Topağacı
İlk perakende satış noktasını bir gusto cenneti yaratmak hayali ile 2006 Mart ayında Topağacı, Teşvikiye’de açan Mania Gurme, burada kendi adına ithal ettiği ürünlerin dışında diğer yerli üreticiler ve ithalatçı firmaların da özel ürünlerinden oluşan Türkiye’nin en seçkin şarap portföyüne sahiptir. Mania Gurme, 3.000’den fazla şişeden oluşan kavı ile İstanbul’un en gözde şarap butiği olarak anılmaktadır.

Bir yaşam biçimini tanıtmak amacıyla yola çıkan Mania Gurme; şarap, peynir ve şarküteri kategorilerinin her birinde, tüketicinin kaliteli ürünleri bulmasını ve yeni ürünleri tanımasını amaçlamaktadır. Mania Gurme, daha önce kimsenin cesaret edemediği bir ilke imza atmıştır. Kavında yer alan özel şarapların 75’ini birden kadehte sunan Mania Gurme bu özel ürünlerin şarap severlerle tanışmasına aracı olmuştur. İtalyan, Fransız, İspanyol jambon ve peynirleriyle de dünya lezzetlerini sunan Mania Gurme Topağacı, 40 kişilik oturma kapasiteli mini restaurant’ı ve alt katında 16 kişiye kadar organizasyonlara imkan tanıyan tadım yeri ile İstanbul’un en önemli lezzet duraklarından birisi olmuştur.
Ayrıca birbirinden değerli konuşmacılarıyla düzenlediği tadımlarda “Supertuscan”lar, “Grand Cru Classe” gibi şaraplar tadım olarak sunulmakta ve bu özel şarapların hikayeleri anlatılmaktadır.
Pazar hariç 11:00 – 24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT