Misafir Suites 8 İstanbul

Yeme İçme Bar Misafir Suites 8 İstanbul

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Kuloğlu Mh. Erol Demek Sok. No:1 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 89 30

Web: http://www.8istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

8 İstanbul, İstanbul`un yemek, içki ve sanat alanına yenilikler katarak kendini geliştirmeye devam ediyor. Beyoğlu`nun ortasında, İstanbul`un en hareketli ve değişik bölgesindeki terası, yeni yemekleri, taptaze kokteylleri ve keyifli müziği ile 8 sizi İstanbul`dan koparıp alıyor.

8 İstanbul, Beyoğlu’nun ortasında göz önünde ama aslında bir o kadar da gizli saklı bir yerde yer alıyor. Sizi Beyoğlu’nun karmaşa ve gürültüsünden koparıp bambaşka bir atmosfere çeken 8’e ilk defa gelenlerdenseniz oldukça şaşıracağınızı belirtelim. Çünkü içeri girdiğinizde mekanın modern ve kendine özgü ambiyansıyla karşılaşacaksınız.

8 İstanbul, bir bardan da öte aynı zamanda dünya mutfağından seçkin örnekleri de tadabileceğiniz özellikte bir bar/restoran . 8 konseptini menüsünde de görebileceğiniz bu mekanda 8 ayrı yemek, içki ve şarap listesinden dilediğinizi seçebiliyorsunuz.

Dilerseniz 8’in yeşillikler içerisindeki terasında taptaze kokteyllerinizi yudumlayabilir ya da özenle seçilmiş müzikler eşliğinde sevdiklerinizle lezzetli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

"Taksim meydanı yakınlarındaki bir arka sokakta, isimsiz bir binada yer alan bu gizli saklı bar/restoranın modern ve kozmopolit ruhu onu çok daha özel kılıyor."
New York Times Review

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT