Morpheus

Mutfak Türü: Bar, Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: Asmalı Mescit Mah. Ensiz Sokak No:1 Tünel Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

"Kafe", "Bistro", "Klüp" tanımlarını modern bir anlayışla sentezleyen Morpheus, Tünel`de, 1850 yılında İngilizler tarafından inşa edilmiş olan bir binanın giriş katının restore ve dekore edilmesiyle günümüze uyarlanarak açıldı.

Restaurant, cafe, bar ve eğlence merkezi konumunu uyumlu biçimde harmanlayan Morpheus`un kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceğiniz bir atmosferi var. Turuncu ve lila koltukları, deniz kabuğu görünümündeki masa ve sandalyeleri, orijinal raf ve ışık sistemli özgün dekorasyonu rahatlığı sağlayan unsurların başında geliyor.

Morpheus`un menüsü de dekorasyonu gibi çok renkli. Çünkü Morpheus, öğlen saatlerinden bir sonraki günün doğuşuna kadar sınırsız hizmet ve konforu hedefleyerek yola çıkıyor. Saat 22.00`ye kadar devam eden yemek servisi, öğlen ve akşam saatleri için uluslararası mutfaktan değişik lezzetler sunmaya hazır. Bunların başında; ıspanaklı İtalyan pirinci risotto, portakal soslu ızgara somon, Tai usulü acı soslu tavuk veya dana geliyor. Ayrıca benzersiz salataları özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. Mutfak, 22.00’den sonra içki içip dans etmek isteyenlere gecenin ilerleyen saatlerine kadar çeşitli aperatifler sunmak için hazır.

Gecenin ilerleyen saatlerinde barın hareketlenmesiyle her türlü içkinin yanısıra yaz gecelerine özel kokteyller de dikkat çekiyor. Votka ve kavun aromasından oluşan Melon, Votka-Lemon Juice - Crash Ice birleşiminden doğan Mohito ve de spesiyal Morpheus Daiquiri sadece bunlardan birkaçı.

Midesini ve ruhunu doyurmak isteyenler için olduğu kadar, dans etmek isteyenler için de oldukça geniş bir menü mevcut Morpheus`da. Nu-jazz, down tempo, down beat, groove, trip-hop, lounge, minimal house ve electronica seçkileriyle dolacak olan hava, geceden itibaren Türkiye`nin başlıca DJ`lerinin ellerine ve plaklarına teslim oluyor. House ve türevlerinin ağırlıklı olduğu müzik geceleri, breakbeat, drum`n`bass, electronica içerikli özel geceler de düzenleniyor. Ambient ve chill-out müzikler ise, sabaha karşı gecenin yorgunluğu atmak isteyenler için sırada bekliyor. Morpheus özellikle Cuma ve Cumartesi geceleri çeşitli canlı performansları ağırlıyor.

Oturarak (yemek düzeninde) 60 kişiyi ağırlayabilen Morpheus`un kapasitesi özellikle müzik performanslarının olduğu zamanlarda 150 kişiye kadar çıkabiliyor. Çünkü insanlar müziğin ritmine ve coşkusuna barda ayakta içki yudumlayarak eşlik etmeyi tercih ediyorlar. Visa-Master kredi kartının ve yemek çeklerinin geçerli olduğu Morpheus`un yakınında otopark bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT