Müzedechanga

Yeme İçme Bar Müzedechanga

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:22 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 09 01

Web: http://www.changa-istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Beyoğlu Changa`nın yaratıcıları Tarık Bayazıt ile Savaş Ertunç, Sakıp Sabancı Müzesi`nin restoranı Müzedechanga`yı İstanbul`un en güzel mekanlarından biri haline getirerek misafirleri ile paylaşıyorlar.

Müzedechanga 160 metrekare alan üzerinde 75 kişi ağırlayabiliyor. Yazın ise 250 metrekarelik terasla birlikte 160 kişiye ev sahipliği yapabiliyor. Cilasız meşe masalar ile sandalyelerin tercih edildiği mekanda, ve barın büyük bölümü açık mutfak.
Duvar boyu aynalarla derinlik kazandırılan mekanın beyaz metal aydınlatmaları Danimarkalı ünlü tasarımcı Poulsen imzasını taşıyor. Dekorasyonu siyah, beyaz ve az sayıda kırmızı renkte seramik objeler tamamlıyor. Masaların üzerindeki ahşap aksesuvarlar da Müzedechanga çalışanı bir mimar tarafından tasarlanmış.

Müzenin yurtiçi ve yurtdışından ziyaretçilerine nefes aldıracak restoranda gün boyu ve akşam yemeği mönüleri var. Saat 10.30`da açılan restoranda akşam servisi 18.00`de başlıyor ve 24.00`te bitiyor. Oldukça sade sunumların yapıldığı Müzedechanga`da, Türk ve Akdeniz yemeklerine Doluca ve Kavaklıdere ile Arjantin, Şili, Avustralya, ABD ve Güney Afrika şarapları eşlik ediyor.

Müzedechanga`nın yemekleri Taksim Changa`danın Uzakdoğulu çizgisinden farklı. Burada, Akdeniz ve Anadolu`nun çeşitli bölgelerinde yetişen çeşitli bitkiler kullanılarak füzyon tekniğiyle yapılan yemekleri yiyebilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT