Nanna

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Sahil yolu Cumhuriyet Cad. No:92 Küçükyalı Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 417 17 18 / 0216 417 36 18

Web: http://www.nannarestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
NANNA’DA BULUŞALIM …
Aşk, yağmur, ay tanrıçası ve bereketi simgeleyen Nanna büyüleyici atmosferi ve Dünya mutfağından eşsiz lezzetleri ile İstanbul’luların vazgeçilmez mekanı olacak …

İdealtepe sahilinde hizmete açılan Nanna Restaurant 3 kattan oluşuyor.Her katta ayrı eğlence alternatifleri sunan mekanın 400 kişilik yeni yapılanan Büyük salonunda Cuma akşamı güçlü sahnesiyle Sibel Mirkelam ve Grubu Cumartesi akşamı Türk Pop Müziğinin romantik şarkılarıyla vazgeçilmezi Soner ARICA Her Çarşamba Nostalji grubuyla Bay Samanyolu Berkant , Cuma ve Cumartesi günleri Orta salonda ise Canlı Fasıl ve hafta içi unutulmaz şarkılarla Kaya Sungur yer alıyor.

Dünya Mutfağının eşsiz lezzetlerinden oluşan zengin mönümüzde İtalyan mutfağından Fransız mutfağına, Mexica Mutfağından Türk-Osmanlı Mutfağına kadar aradığınız bütün lezzetleri tadabileceksiniz.
Hafta içi çalıştınız ve yoruldunuz… O zaman Pazar sabahlarının vazgeçilmezi olan Brunch keyfinizi ertelemeyin… Her Pazar saat 10:00-14:00 arası 250 çeşitten oluşan denize karşı bir brunch keyfi Nanna da sizleri bekliyor …
Kahvaltı çeşitlerinden, zeytinyağlılara, mezelerden salata çeşitlerine, omlet çeşitlerinden fırın köşemize kadar aradığınız birçok lezzeti bulabileceksiniz. Öğlen yemeğiyle, kahvaltı keyfini beraber yapmak isteyenler için ana yemeklerimizden ara sıcak çeşitlerine kadar açık büfemizde aradığınız herşeyi bulacaksınız…

Düğün, Nişan, kokteyl ve özel günlerinizde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz organizasyonlarınız için 4 ayrı salondan oluşan Nanna yine sizlere çok özel seçenekler sunuyor. Farklı konseptlerin bir arada sunulduğu Nanna’da elit bir ortamda ve profesyonel kadromuzla ayrıcalığın farkını yasamak istiyorsanız sizi Nanna Restaurant’a davet ediyoruz.
İdealtepe sahil yolunda hizmet veren Nanna Restaurant ister arkadaşlarınızla ister ailenizle ya da toplu organizasyonlarınızda hoşça vakitler geçirebileceğiniz ideal bir mekân.
Mönü ve Fiyatlar hakkında bilgi almak için lütfen irtibata geçiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT