Nice İstanbul

Yeme İçme Bar Nice İstanbul

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Hüseyin Ağa Mah. İmam Adnan Sok. No: 16 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0(212) 252 65 01

Faks: 0(212) 252 65 02

Web: http://www.niceistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Dünya Yemeklerinden Seçkin Lezzetlerin Yer Aldığı Sımsıcak Bir Mekan; Nice İstanbul Bistro

Açıldığı günden itibaren renkli dekoru, sıcak ortamı, seçkin menüsü, güler yüzlü personeli, keyifli müziği ve kaliteli müşterileriyle dikkati çeken Nice Istanbul iddialı mekanlar arasına girmekte kararlı.

Beyoğlu’nun en ünlü sokaklarından biri olan İmam Adnan sokağa yeni bir tarz getiren Nice İstanbul günün her saatinde hizmette sınır tanımıyor.
Sabahları gazetenizi okurken fırında çıkan özel ekmeğimizle ikram edilen nefis kahvaltımızı, isterseniz bahçemizdeki masalarımızda güneşin tadıyla beraber, isterseniz sempatik dekoruyla dikkat çeken salonumuzda yiyebilirsiniz.

Öğlen ve akşam yemeğinde Dj’mizin çaldığı dünya müzikleri ile ünlü aşçımızın hazırladığı dünya mutfağından seçkin yemekleri tadabilirsiniz.
Hafta sonu ve Çarşamba geceleri canlı müzik eşliğinde arkadaşlarınızla eğlenebilir, geniş içecek ve kokteyl yelpazemizi deneyebilirsiniz.

Doğum günü, şirket yemekleri ve düğün yemekleri gibi özel günlerde uygun fiyattaki fix menüleri ile de tercih edilen Nice İstanbul, gelen misafirleri kaliteli hizmetiyle memnun etmektedir.

Mekan dekorasyonunu tasarlayan İşletmeci Handan Surat aynı zamanda logo ve isme de imzasını atmıştır.Beyoğlu’nda uzun yıllardır çalışan mekan sahiplerinden biri Türkiye’nin en iyi rock barı olan Dorok’ın sahibi ve işletmecisi Münir Atamer diğeri Tuborg ve Red Bull bölge bayisi Hasan Söğüt’tür.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT