Nişantaşı Brasserie

Yeme İçme Bar Nişantaşı Brasserie

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Abdi İpekçi Cad. No: 23/1 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 343 04 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dekorasyonu Zeynep Fadıllıoglu tarafından yenilenen Nişantaşı Brasserie, Istanbul’un en rağbet gören mekanlarından biri.

Restaurant, cafe ve bar hizmeti veren Brasserie, Nişantaşı Beymen mağazasının giriş katında yer alıyor. Mekanın dış bölümü ise özellikle güzel havalarda çok rağbet görüyor. Brasserie; hafta içi 10:30-00:00, hafta sonu ise 12:00-01:00 saatleri arasında açık.

Çalışanlar, sanatçılar, öğrenciler, alışverişe gelenler, ev kadınları, Nişantaşı sakinleri gibi geniş bir müşteri yelpazesi bulunan Nişantaşı Brasserie kahve içip kitap okumaya da, akşam şık bir yemek yemeye de müsait bir mekan olarak göze çarpıyor.

Avrupa brasserié’lerinin klasik yemeklerinin günümüz damak tadına uyarlandığı menüde, Fransız usulü soğan çorbası, ördek ciğeri, steak tartar, ‘Café de Paris’ bonfile gibi yemekler yeralıyor. Tatlı menüsünde ise, çilekli sundae, dondurmalı profiterol, sıcak çikolatalı kek gibi dikkat çekici tatlılar var. Sabahları güzel bir kahvaltıyla güne başlamak isteyenlere ise, omlet, keçi peynirli esmer ekmek, Fransız usulü kahvaltı tabağı gibi seçenekler sunuluyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT