Polat Champions

Yeme İçme Bar Polat Champions

Mutfak Türü: Bar, Meksika Mutfağı, Amerika Mutfağı

Adres: Polat Renaissance İstanbul Hotel, Sahil Cad. No:2 Yeşilyurt İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 414 18 00

Faks: 0212 414 19 70

Web: http://www.polatrenaissance.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Kaliteli zaman, kaliteli yemek, kaliteli spor...
Polat Renaissance İstanbul Hotel bünyesinde konuklarını ağırlayan Polat Champions Bar, sıcak atmosferi ve her yaşa hitap eden aktiviteleriyle sizleri bekliyor. Amerika ve Meksika mutfağından özgün lezzetlerin sunulduğu bu eğlenceli mekanda, hafta içi stand-up gösterileri, hafta sonu sürpriz konser programları, dev ekranda lig ve kupa maçlarıyla geceleriniz renkleniyor.

Spor karşılaşmalarının gösterildiği 2 dev ekran, 22 adet televizyon, Lig Tv, Bilardo masaları, Elektronik oyunlar, Langırt, Dart, Tavla, Satranç...
Polat Champions, Marriott Otelleri bünyesindeki Champions zincirinin İstanbul halkası olarak Polat Renaissance Istanbul Otel`de 1500 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. Dünyada ve Türkiye`de farklı spor dallarında başarılı olmuş ünlülere ait 500`e yakın imzalı fotoğraf ve hatıra eşyadan oluşturulan dekorasyonu ile renkli bir spor müzesi olarak konuklarının beğenisini kazanıyor.

Amerikan ve Meksika mutfağının en seçkin yemeklerinin sunulduğu "genç" ve eğlenceli bu mekanda spor karşılaşmalarını zevkle izleyebilir, özel gecelerde düzenlenen aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bilardo masaları, elektronik oyunlar, langırt, dart, tavla, satranç ve profesyonel müzik yayını gibi vazgeçilmez eğlence fırsatları sunan Polat Champions, bir ay boyunca haftanın her günü özel bir promosyonla ve hafta sonları sürpriz konserlerlerle konuklarının beklentilerine cevap vermeye devam ediyor.
Renkli dekorasyonu, sürpriz aktiviteleri, iki adet dev ekranı, her açıdan görülebilen 22 adet televizyonu, geniş gösteri sahnesi ve Haziran ayı ile birlikte hizmete açılan deniz manzaralı yazlık mekanıyla Polat Champions her gün 16.00-02.00 saatleri arasında sizleri bekliyor.
** Polat Champions, özel hazırlanmış menüleri ve organizasyon ekibiyle davet ve yemek programları düzenlemek isteyen yerli ve yabancı gruplara, ev sahipliği yapmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT