Porto Venere Ristorante

Yeme İçme Bar Porto Venere Ristorante

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Mim Kemal Öke Caddesi No:9 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 225 46 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Porto Venere Ristorante iki katlı hoş ve ferah bir mekan. Üst katı restaurant, alt katı ise bar olarak hizmet veriyor. Restaurant bölümünde günün her saatinde yemek ve içecek servisini; alt kattaki barda da yeni günün ilk saatlerine kadar jazz, latin ve güncel pop müzik parçalarından oluşan canlı programı bulmanız mümkün. Niyetiniz sadece sıcak ya da soğuk içecekler eşliğinde günlük gazete ve dergilere göz atmak ve dinlenmekse girişteki cafe kısmı tam size göre.


İtalyan sahilindeki bir liman kasabasını isim olarak seçen restaurant, makarna ve pizza sevenler için adeta bir cennet. Akdeniz yemek kültürünü, özellikle İtalyan Mutfağı’na özgü lezzetleri kapsayan özel menüyü İtalyan bir şef hazırlıyor. Menüde birbirinden seçkin İtalyan tadları; “Fresh pasta” olarak adlandırılan taze makarnalar, birbirinden lezzetli pizzalar, ızgara deniz ürünleri, salata çeşitleri, tiramisudan panna cottaya, limon sorbesine kadar tatlı çeşitleri sizleri bekliyor. Her gün spesiyallerini değiştirerek ayrıcalıklı tadlar sunmayı amaçlayan şefin Ege kum midyeleriyle yapılan “Penne Alla Pirata”sı, “Napoli Usülü Pizza”sı, Barolo şarabıyla fırınlanan bonfile olan Arrosto Al Barolo’sı, Mascarpone peyniri ve savolordi ile “Tiramisu”su mutlaka tadılması gereken yemeklerin başında geliyor. Mekanın içecek kısmı da oldukça zengin, Türk, İtalyan ve Fransız şaraplarından oluşan kavdan müşteriler oldukça memnun. Sadece şarap değil her tür alkollü ya da alkolsüz içecek bulunuyor.
Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri jazz ve Latin tarzının ağırlıklı olduğu canlı müzik programı var ve 04.00’e kadar eğlenebilirsiniz. Diğer günler 02.00’ye dek güncel hit parçalardan oluşan DJ müziğiyle keyifli saatler geçirebilirsiniz.
Her gün açık olan Porto Venere, restaurant bölümünde 80-90, bar kısmındaysa 120-150 kişiye hizmet verebiliyor. Yemek servisi 10.00- 23.00 saatleri arasında. Sabah kahvaltılarından öğle yemeklerine, akşamüstü keyiflerinden özel davetlere ve gece eğlencelerine kadar birçok seçenek için tercih edilebilecek bir yer olan Porto Venere, Nişantaşı’ndaki favori mekanlar arasına girmiş durumda.
American Express hariç tüm kredi kartlarının geçtiği mekanın otoparkı bulunmuyor. Porto Venere Ristorante genellikle dolu olduğundan gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız yararlı olacaktır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT