Reina

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Deniz Ürünleri, Uzakdoğu Mutfağı, Türk Mutfağı, Kebap-Et, Akdeniz Mutfağı, Uluslararası Mutfak, Restaurant, Club-Bar

Adres: Muallim Naci Cad. No:44 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 59 19 - 0212 259 59 21

Faks: 0212 260 10 83

Web: http://www.reina.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

EĞLENCE KEYFİ DÜNYACA ÜNLÜ OLAN REINA, BU YAZ LEZZETLİ RESTAURANTLARIYLA DA İDDİALI…

Ünü ülke sınırlarını aşarak; yabancı basının ve dünyaca ünlü starların da ilgi odağı olan Reina yaz sezonunu açtı. Barbara Pensoy bu yaz trend renklerden kırmızıyı tercih ederken çiçeklerle de mekana şıklık kattı. Animasyonlu, led ışıklı dans pisti bu yaz Reina’da eğlenenlere renk ve çoşku katacak…

Karşısında ışıltılı bir İstanbul silueti, yanında ihtişamlı bir köprü ve önünde yakamozlu boğaz serinliği ile şehrin en güzel noktasında misafirlerini ağırlayan Reina kapılarını 18:00 ‘da açıyor. Ufuk Akyıldız’ın müzik direktörlüğünü yaptığı Reina’daki restoranlar 19:00 itibariyle servis vermeye başlıyor. Club ise 22:00 -05:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Park Şamdan, Köşebaşı, Dragon, Itsumi, Blue Topaz ve Reina Restaurant gibi İstanbul’un en seçkin restoranlarını tek çatı altında buluşturan Reina bu yıl da gurmelerin tercihi olmayı hedefliyor.

Dokuz yıldır kalitesinden ve çizgisinden ödün vermeyen Reina; müşteri odaklı kusursuz hizmet anlayışı ve yenilikleriyle SU Entertainment Group’un ellerinde yükselen bir değer olmaya devam ediyor.

Reina Restoran: Boğazın en güzel noktasında yer alan Reina Restaurant, lezzetli yemekleri ve eşsiz atmosferi ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.
Telefon: 0212 259 59 19

Itsumi: Japon yemeklerinin özü, 5 temel lezzete dayanır; şeker, tuz, sirke, soya sosu ve miso. Eski Japon aşçılarının becerisiyle bu 5 temel lezzet, Japon yemeklerinde 5 temel tada dönüşmüştür. Bu temel tatlar tıpkı Türk mutfağındaki gibi tatlı, ekşi, tuzlu, acı ve baharatlıdır. İşte restoranımızın adındaki "ITSUMI" bu 5 temel Japon tadının simgesidir.
Telefon: 0212 258 68 69

Blue Topaz: Boğazın dünya markası Reina`da geçtiğimiz yaz yerini alan blue topaz, meze ve balık severlere farklı yorumlar sunmaya 2011 yaz sezonunda da devam ediyor.
Telefon: 0212 296 95 55

Dragon: Hong- Kong bölgesinin yaratıcılığı ve Szchuan bölgesinin baharatları ile sunulan Çin lezetleri.
Telefon: 0212 258 11 77

Köşebaşı: Köşebaşı, 1995 yılından beri Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel tariflerden kaynaklanan lezzetlerini sürdüren tek restoran zinciridir. Geleneksel lezzetleri markalaştıran Köşebaşı, konuklarına bir kültürel olgu, bir yaşam biçimi sunmakta, tarihi damak tadını yaşatmaktadır.
Telefon: 0212 258 06 83

Park Şamdan: Yerli ve yabancı müdavimlerinin vazgeçemediği ünlü marka dünya mutfağının eşsiz lezzetinden oluşan menüsünün yanı sıra Türk mutfağından birçok çeşit sunuyor.
Telefon: 0212 327 08 67

Mirror: İtalyan şef Rocco Strazzera tarafından hazırlanan zengin menüsü ile konuklarını ağırlayan MIRROR REINA`nın modern ve minimalist dekorasyonunda konfor ve rahatlık ön planda.
Telefon: 0212 258 66 65


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT