The Galliard

Yeme İçme Bar The Galliard

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak,

Adres: Nispetiye Cad. Etiler Apt. No:104C Etiler Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 2, 2014

Etilere yeni soluk getiren The Galliard, Batı Akdeniz ülkeri; Fransa, İspanya ve İtalya’ nın yiyecek içecek kültürlerinden muhteşem lezzetleri, fine dining ve bar konsepti eşliğinde İstanbul’ a taşıyor.

İstanbul’ un yaşam merkezi Etiler’ e yeni bir renk, heyecan ve dinamizm katmaya hazırlanan The Galliard, özellikle ünlü mimar Murat Atabarut’ un özel dekorasyonuyla dikkatleri çekiyor. Siyah ve kırımızı tonların ağırlıkta olduğu mekanda; modern, sade, şık ve formal çizgilere yer verilirken; Kezban Arca Batıbeki, Kemal Seyhan ve Nermin Er’ in eserleri mekanın dokusunu ölümsüzleştiriyor.

Sahip olduğu farklı bar konsepti ile hayli iddalı olan The Galliard; sunduğu 52 farklı çeşit kokteyliyle damaklarda eşsiz lezzetler bırakıyor. Müzik danışmanlığını DJ Funky “C” nin üstelendiği The Galliard’ da, müziğin keyfi, birbirinden özgün lezzetler eşliğinde, doyasıya yaşanıyor.

Batı Akdeniz mutfağının en özel lezzetlerine yer verilen mutfakta “Carpaccio”, “Paella”, el yapamı makarna, “Risotto” ve Tapas” dikkatleri çektiği gibi, Ahçılar Federasyon Başkan yardımcısı Şef Turgut Ay’ ın elinden çıkan dana ilik, bal kabağı cipsleri üstünde kaz ciğerleri, kaz (Kars) etli “risotto“ ve deniz kabukluları tenceresi de büyük ilgi görüyor.

Restaurant’ ta aynı zamanda, Batı Akdeniz ülkelerinin yöresel yöntemleriyle pişmiş çeşitli et ve balık ürünleri, özlenen eski lezzetleri The Galliard misafirlerinin beğenisine sunuluyor.

The Galliard, fine dining çizgisinin yanı sıra dış alanda yer alan özel tasarım oval bar ile Türkiye’ de, barda da yemek yenebileceğini, rahatsız olmadan masada otururcasına keyif alınabileceğini kanıtlıyor.

The Galliard zengin mönüsü ile huzurlu bir ortamda, her yaştan insana hitap ederek, şehrin ortasında sevdiklerinizle yenilecek yemeklerinizin gözde adresi olmaya aday oluyor.

Açılış-kapanış saatleri: 11.30 (öğlen) – 02.30 (sabaha karşı)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT