The North Shield / Ataşehir

Yeme İçme Bar The North Shield / Ataşehir

Mutfak Türü: Bar, Restaurant

Adres: Ataşehir Mah. Ata 4 Blok T 1 Çarşı Ataşehir İstanbul

Telefon: 0216 456 14 74 / 456 16 95

Faks: 0216 456 15 78

Web: http://www.thenorthshield.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bir aile şirketi olan Yat ve Otelcilik Ltd, 1990 yılında İstanbul Ataköy Marina’da, Teoman ve Lale Hünal’ın The North Shield adını verdikleri pubın açılmasıyla kuruldu. İsmini İngiltere’deki Newcastle limanının yanındaki küçük bir kasabadan alan pubın Türkiye’de 16 şubesi bulunmaktadır. Tipik bir İngiliz pubı olan The North Shield’in tüm dekorasyonunu, iç mimar olan Teoman Hünal geliştirmiştir. Şu anda yeni açılan şubelerde çalışmalarına kızı Seda Hünal ile birlikte devam etmektedir. 40’ ın üzerindeki malt viski çeşidi ile bu alanda bir rekora imza atan bar, aynı zamanda Ale tipi koyu renkli biraları ile de ünlü. Kendinize soğuk bir Newcastle Brown Ale veya McEwan’s Export Ale ısmarlayarak, bütün şubelerde İngiliz pub yemeklerinin tadına bakabilirsiniz. İş çıkışı ise, şöminenin önündeki deri kanapelerde bir duble viskinin keyfini çıkarabilirsiniz. The North Shield Pub’ların müşterilerinin çoğunu yabancılar, gazeteciler, iş adamları, bankacılar ve reklamcılar oluşturmaktadır.

The North Shield Ataşehir
İstanbul`un Anadolu yakasında açılan ikinci North Shield olan Ataşehir şubesi, Aralık 1999 da hizmet vermeye başladı. Diğer şubelerle aynı özellikleri taşıyan mekan, akşam yemeklerinde misafirleri oldukça iddialı bir menü ile karşılıyor.

Her gün 16:00-01:00 saatleri arası açık olan mekanda, akşam yemekleri için rezervasyon gerekiyor. Hafta arası 16:00-19:00 arası “Happy Hour” da % 20 indirim uygulanmaktadır. Kapalı olan gündüz saatlerinde gruplar için yemek veya kokteyl kabul edilebiliyor. Her tür kredi kartı geçerlidir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

ŞAHANE BİR YER. YILLARDIR ÇOK KALİTELİ VE TUTARLI. AYNI ANDA 3-4 YERLİ BİRAYI BAR TEZGAHININ ÜZERİNDE GÖREBİLDİĞİNİZ NADİR YERLERDEN. GUINNESS FIÇI DA SATIYORLAR.TERASI PÜFÜR PÜFÜR YAZ AKŞAMLARI. MAÇ YAYINLARI DÜZENLİ. YEMEKLERİ ÇOK LEZZETLİ VE ANADOLU YAKASINDA TEKLER. ZİNCİRİN DEVAMI.KUTLARIM
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT