Vogue Restaurant

Yeme İçme Bar Vogue Restaurant

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Spor Caddesi BJK Plaza A Blok No:92 Kat 13 Akaretler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 44 04

Web: http://info@voguerestaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

1997`den bu yana BJK Plaza’nın çatı katında hizmet veren ve İstanbul’un en gözde mekanları arasındaki yerini başarıyla koruyan Vogue Restaurant & Bar misafirlerini artık yeni dekorasyonu ile ağırlıyor.

Türk ve yabancı misafirlerini yıllardır hem lezzetli yemekleri hem de Boğaz manzarasına hakim konumuyla ağırlayan Vogue Restaurant, bu yıl dekorasyonunu tamamen yeniledi.

Hakan Ezer tarafından baştan aşağı yenilenen Vogue Restaurant, sade, rahat ve şık ortamıyla, muhteşem Boğaz manzarasını izlemeyi daha da keyifli hale getiriyor. Bej ve açık kahverenginin hakim olduğu bu sıcak atmosferde, geniş camlar sayesinde tüm manzara restoran içerisinden rahatlıkla görülebiliyor.

Gruplar için rahat bir ortam sağlamaya yönelik olarak büyük masaların sayısı artırılırken, yemek öncesinde ve sonrasında keyifli sohbetler için lounge alanları yaratıldı. Restoran içerisinde dikkat çekici noktalardan birisi de Fikret Mualla ve Canan Tolon gibi ünlü Türk ressamlarının tablolarına yer verilmesi.

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin bulunduğu menüsüne yeni yemeklerin eklendiği Vogue Restaurant’ta, Amerikan’dan özel gelen Şili Levreği de bulunuyor, Kuzu İncik de. Sushi’yi gerçek tadı ve orijinal malzemeleri ile yemek isteyenlerin 72 çeşit alternatif bulabileceği Vogue Restaurant, dileyenlere “sushi take away” imkanı da sunuyor. Mönüsü, hizmet anlayışı ve merkezi konumu ile İstanbul’un seçkin buluşma noktası olan Vogue, akşam yemeklerinin yanı sıra öğle yemeklerinde de özellikle iş dünyasının tercih ettiği bir mekan olma özelliğini 13 yıldır sürdürüyor.

Yiyecek-içecek sektöründe dünya çapında araştırmalar yaparak en iyileri belirleyen “Zagat Survey”e göre Vogue Restaurant dünyanın en iyi restoranları arasında yer almaktadır. Üç tarafı muhteşem boğaz manzarası ile çevrili ve mönüsünde dünya ve Akdeniz mutfağından özenle seçilmiş yemekleri bulunduran Vogue Restaurant yemeklerinin lezzeti yanı sıra yeni dekorasyonuyla da ile de etkiliyor. Haftanın her günü 12:00 – 02:00 arasında hizmet veren Vogue’da, Pazar günleri 10:30 – 16:00 arasında zengin açık büfe kahvaltı sunuluyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT