Arby's, Vadistanbul AVM

Yeme İçme Fast Food Arby's, Vadistanbul AVM

Mutfak Türü: Fast Food & Sandwich

Adres: Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi No:1 D:2/33 Sarıyer İstanbul

Telefon: 444 22 97

Web: http://www.arbys.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 16, 2017

Arby`s geleneksel fast fooda alternatif olarak benzersiz, iyi ve farklı bir lezzet ihtiyacı hissedenlerin aradığı adrestir. Kendine özgü mönü seçeneklerini müşterilerine sunan Arby`s, hafif ateşte ağır ağır pişmiş ve taze dilimlenmiş Roastbeef Sandviçleri, Tavuklu Sandviçleri, Dürümleri ve Salataları ile bilinmektedir.

Arby`s Roast Beef Restoranları ilk günden itibaren, müşterilerine, tamamen yeni bir anlayışla tasarlanmış hızlı servis sektöründe hamburgerin ötesinde seçenekler sunmaktadır. Yiyecek hizmetlerinde uzman olan iki kardeş, 23 Temmuz 1964 yılında ilk Arby`s`i açtıklarında, müşteriler roast beef sandviçlerin, kızarmış patateslerin ve büyük boyutlardaki buzlu çayların tadını çıkardı. Raffel kardeşlerin yarattığı girişimcilik ruhu, Arby`s`in gelişimini 41 yıllık tarihi boyunca destekleyen en önemli unsur oldu. 1970`li yıllarda şirket bir yandan Beef`n Cheddar, Curly Fries ürünlerini ve Arby`s`in adıyla anılan, BBQ sosunu ve Horsey Sauce`u yaratırken ve kusursuz gale getirirken bir yandan da yılda ortalama 50 şube açtı.

Arby`s, hem hizmet verdiği yerler hem de menüde sunduğu seçenekler ile on yıl içerisinde oldukça çarpıcı bir gelişme kaydetti. Bu sürede 1000 adet restoran açtı. Ayrıca, 1981 yılında müşterilerine sunduğu menüye tavuğu da ekledi.

1991 yılında Arby`s, 300 kalorinin altında ve % 94 oranında yağsız üç adet sadviç ve dört salatadan oluşan tamamen Hafif Menüyü müşterilerine sunan ilk restoran oldu. 1994 yılına gelindiğinde Arby`s tüm restoranlarında sigarayı yasaklayarak hizmet sektöründe bir başka ilki gerçekleştirdi.

Dünyada eşi benzeri bulunmayan ürünleriyle benzerlerinden ayrışmayı başaran Arby’s® de 2010 yılından bu yana TAB Gıda güvencesiyle Türkiye’de hizmet vermektedir. Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri ile geleneksel fast food algısını değiştiren Arby’s®, Türkiye genelinde 50’den fazla restorana ulaşmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT