Bambi Cafe Taksim Express, Taksim

Yeme İçme Fast Food Bambi Cafe Taksim Express, Taksim

Mutfak Türü: Fast Food & Sandwich

Adres: Sıraselviler Caddesi Kazancı Yokuşu No: 14/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 11 11

Web: http://www.bambicafe.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Bambi Cafe`yi 1974 yılında kuran Mustafa Güner 1955`de Rize`nin Çayeli ilçesinde doğdu. 11 yaşında babasını kaybeden Güner, ilkokuldan sonra abilerinin yanında iş hayatına başladı. Daha sonra Galatasaray Lisesi`nin altında, ortaklardan oluşan büfecilik işine girdi. Fakat hayali olan kendi işini kurmak 1974 yılında kısmet oldu. 1974 yılında Sıraselviler No:20 de bulunan Bambi Cafe`yi faaliyete geçirerek hayalini gerçekleştirdi. Ancak daha önceki talihsiz ticari teşebbüslerinden kalan borçlarını ödemek için uzun süre aynı sıkıntılara göğüs germiş, uzun süre geceli gündüzlü çalışarak Bambi Cafe`yi ayakta tutmuştur. Dürüst ve çalışkan kişiliği aynı zamanda çocuklarına da aşılamış, 4 çocuğu da kendisi gibi Bambi Cafe`nin kazandığı başarıyı devam ettirmek için aynı titizlikle çalışmalara devam ediyorlar. 1978 - 2002 yıllarında abisi ile inşaat sektörüne de girmiş ve aynı titizliği bu sektörde de sürdürmüştür.

Bütün bu sıkıntılara rağmen dürüst ve titiz işletmeciliği sayesinde Babmi Cafe`yi diğer büfeler arasında ön plana çıkarmayı başarmış ve Beyoğlu müdavimlerinin gözdesi olmuştur. Temizlik, kaliteli ürün, ekonomik fiyatları, müşteriye saygı ve lezzet konusundaki titizliği belki Bambi Cafe`nin efsane olmasının nedenlerinden birkaçı. Bütün bunların yanında Bambi`nin lezzet dünyasına sunduğu yeni ürünlerde ayrı bir neden. (Kaşarlı Dürüm Döneri, Dilli Kaşarlı Tostu, Tereyağlı Kaşarlı Kokoreç`i, Süper Karışık, Hamburger ve Atom gibi)

Mustafa Güner`in 33 yıllık bu çalışmalarının sonucunda; Bambi Cafe(1974), Bambi Cafe Elmadağ Şubesi(1997), Bambi Kuruyemiş Taksim (1998), Bambi Kumrucu Taksim(1999), Bambi Kokoreç Taksim (2001), Bambi Catering (2002), Bambi Kuruyemiş Gayrettepe (2003), Bambi Cafe Sirkeci (2003), Bambi Paket (2003), ve Özel İnşaat firmasının içinde bulunduğu Bambi Grup doğmuştur. Anıt Büfe Taksim (2005), Bambi Cafe Kadıköy(2006), Bambi Cafe O Ağacın Altı-K.Çamlıca (2006), Bambi Cafe Mecidiyeköy (2007)

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT