Bereket Döner, Beykent

Yeme İçme Fast Food Bereket Döner, Beykent

Mutfak Türü: Fast Food

Adres: Cumhuriyet MAh. Beykent Çarşısı No:40 Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 873 99 66

Web: http://www.bereketdoner.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Avrupa` da yerleşik Türk girişimciler tarafından başlatılmış ve 1990` lı yıllardan itibaren özellikle Almanya` da büyük bir hacme ulaşmıştır. Türkiye` de ise hazır döner üretimi Özde Bereket ile birlikte başlamış ve günümüzde bir sektör olarak kendini kabul ettirmiştir.
Özde Bereket, 1998 yılında İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde 1350 m2 kapalı alanda kurulmuş ve 1999 Haziran ayında deneme üretimlerine başlamıştır. Üretim tesisi, geleneksel döner üretimi ilkeleri ile endüstriyel üretimin merkezi Almanya` dan ithal edilen makina parkının birleşimi ile oluşturulmuştur.
2007 yılında İkitelli`deki 1750 m2 kapalı alana sahip fabrikasından Hadımköy`deki yeni tesislerine geçen Bereket Döner halen 5500 m2 si üretim alanı olmak üzere toplam 6000 m2 kapalı alanlı modern tesislerinde 150 kişilik personeli ile üretimini sürdürmektedir. Firmamız günlük 60 ton üretim kapasitesi ile Türkiye`nin en büyük, Almanya`daki bir tesisin ardından da Avrupa`nın ikinci büyük döner üreticisidir.
Firmamız Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından uygun görülen Gıda Sicil Sertifikası ve Gıda Üretim İzinleri ile üretiminin tüm aşamalarını belgelemekle kalmamış faaliyet konusu hazır döner olan ilk firma olma unvanını kazanmıştır.
Türk Gıda Kodeksi` ne göre gıda üreten işletmelerin uyması gereken kuralların tümünü taşıyan ve ilgili sertifikalarla da bunu belgeleyen firmamız, global standartlara da uyan ürün ve hizmet kalitesini belgelemek için 2002 yılında ISO 9001:2000 Kalite Güvence ve HACCP Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi çalışmalarına başlamıştır. 13/06/2003 tarihinde ilk denetimde belgelendirmeye hak kazanmış olan Özde Bereket böylece döner üretimi için ISO 9001:2000 ve HACCP belgelerine sahip olan ilk firma olmuş ve 2006 yılında da ISO 22000 almaya hak kazanmıştır.

Hazır Yemek Sektörü
1989 yılında Beyoğlu İstiklal Caddesi` nde açılan ilk Bereket Döner kısa sürede hazır yemekte geleneksel lezzetimiz döneri tercih edenlerin gözdesi oldu. Bereket ayranı ve kaliteli dönerlik etten geleneksel lezzette üretilen döneri ile yıllardır aynı kalitede hizmet veren Beyoğlu şubesi ile firmamız hazır yiyecek sektöründe de hizmet vermeye devam edecektir.
"Ayrıca Bereket Döner bir sosyal sorumluluk olarak perakende sektöründe iyi hizmet vermek isteyen ve belirli şartları taşıyan işletmeleri “Bereket Döner Satış Noktası” konsepti ile sektöre kazandırmaktadır."

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT