Egg - Burger Diner Teşvikiye

Yeme İçme Fast Food Egg - Burger Diner Teşvikiye

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Fast Food, Vejeteryan Mutfağı, Amerika Mutfağı

Adres: Ahmet Fetgari Sok. No: 38/A Teşvikiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 96 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Teşvikiye Camii arkasında Pazar hariç her gün 09.30-22.30 arasında açık olan Egg & Burger Diner, Türkiye`de Diner konseptini ilk uygulayan mekan olma özelliğine sahip.

20 kişilik iç, 15 kişilik dış kapasitesi olan restoranın dekorasyonunda ve oturma gruplarında kırmızı ve beyaz ağırlıklı, şık koltuk ve uzun tabureler seçilmiş. Oldukça rahat ve havadar olan mekan, yemek ya da birşeyler içip dinlenmek isteyenler için iyi bir seçim. 2009 yılı Aralık ayında açılmış. CD`den çalan soft müziklerle yumurta bazlı özgün ve zengin çeşitlerden oluşan güzel bir kahvaltı yaparak güne başlamak ister misiniz ? Yanıtınız evetse Egg & Burger Diner tam aradığınız yer. Ayrıca ev yapımı burgerler, makarnalar (ev yapımı soslarla sunuluyor), tezpişti adlı özel tatlı (cevizli-dondurmalı), cheesecake, apple pie da menüde yer alıyor ve sunulan tüm yiyecekler Egg & Burger tarafından yapılıyor.

Zengin bir başlangıç menüsü olan restorantın ev yapımı burgerleri net 180 gr. ve oldukça doyurucu. 12 farklı çeşit burger var. Özel antrikot kıymasından usta ellerle yapılıyor. Soslarla değil içine konan malzemelerle fark yaratılıyor, deneyince siz de göreceksiniz. Penneler, salatalar, yumurta-patates-peynir ağırlıklı orijinal çeşitler de var. Gene ev yapımı olan naneli limonatası da denemeye değer.

Yakınında otopark olan Egg & Burger Diner yakın bölgelerden ve internet üzerinden servis alabiliyor. Kredi kartınızı ya da yemek çekinizi kullanabiliyorsunuz. Rezervasyon aranmıyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT